илюстрация БулфотоВчера около 12:05 часа, на пътя к.к. Албена –

...
илюстрация БулфотоВчера около 12:05 часа, на пътя к.к. Албена –
Коментари Харесай

Двама шофьори се озоваха в канавки по пътищата във Варненско заради несъобразена скорост

илюстрация Булфото

Вчера към 12:05 часа, на пътя к.к. Албена – гр. Варна, в региона на бензиностанция,77-годишният лидер на«Митсубиши» Д.Е., холандски жител, дълготрайно пребиваващ в Р. България, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор, излиза отвън пътното платно и се прекатурва в канавката.

Вследствие на случая мъжът получава травма на дясна ръка, прегледан е и освободен, без заплаха за живота, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Варна. 

Отоново поради висока скорост, освен това при пороен дъжд, 22-годишният лидер на «Мерцедес» В.Ф. от Варна,  също се прекатурва в канавка на пътя в с. Детелина Инцидентът станал през вчерашния ден към 17:30 часа.  Вследствие на обръщането мъжът е настанен за наблюдаване в МБАЛ «Св. Анна» с травми на глава, шия и ляво коляно. 

Пак вчера около 09:40 часа, в гр. Варна, на бул. «Вл. Варненчик», на изхода на града, лидерът на рейс «Евробус» Н.С. (58 г.) от Варна, по време на придвижването си, използва внезапно спирачки и провокира рухването на кондукторката. Вследствие на случая 66-годишната жена получава травма в лумбалната област и подозрение за фрактура на прешлен, настанена е за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР