илюстрация БулфотоРайонен съд – Варна осъди 40-годишен мъж за кражба

...
илюстрация БулфотоРайонен съд – Варна осъди 40-годишен мъж за кражба
Коментари Харесай

Семейна драма се реши от съда във Варна: На Ивановден мъж нахлу в спалнята на братовчедка си и направи нещо, за което съжалява

илюстрация Булфото

Районен съд – Варна осъди 40-годишен мъж за кражба на пари от частен дом. Подсъдимият призна виновността си в осъществяването на престъплението  на 7 януари предходната година и реализира съглашение за типа и размера на наказването, което съдът утвърди.

Обект на похищението му била къщата  на негова братовчедка, която приоритетно  живеела и работела в чужбина. Подсъдимият знаел, че въпросната вечер потърпевшата гостува на родителите си и в очакване в дома й да открие оставени налични пари, взел решение да проникне в парцела. С камък взломил стъклото на прозорец на банята, като прехвърляйки се в жилището се порязал и оставил следи. Той лишил откритата в спалнята сума от 1000 евро и се прибрал. На идващия ден признал за стореното пред свои близки и върнал по- огромната част от парите. Впоследствие изплатил изчезналата част от сумата и възстановил напълно нанесената вреда.

За съответното действие съдът наложи на 40-годишния мъж наказване от 6 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР