илюстрация Булфото62-годишна хигиенистка във варненска гимназия беше призната за виновна,

...
илюстрация Булфото62-годишна хигиенистка във варненска гимназия беше призната за виновна,
Коментари Харесай

Чистачка от варненско училище крала пари от учениците, те обаче я заснели тайно с телефони

илюстрация Булфото

62-годишна хигиенистка във варненска гимназия беше приета за отговорна, че за интервала от септември до 9 ноември 2015 година е лишила парични суми от общо 11 възпитаници от два разнообразни класа. Деянието е осъществено при продължавано закононарушение и посредством потребление на служебно предоставените й ключове за разчистване на класните стаи.

Хигиенистката се възползвала  от провеждането на занятия по физкултура отвън класните стаи и под претекст че влиза да чисти в пространствата, редовно бъркала в джобовете на училищен якета и вземала разнообразни дребни суми от тях. След установяването на  липси, част от учениците оставили по време на следващо занимание по физкултура включени камерите на мобилните си телефони, като по този метод били видяни непозволените дейности на 62-годишната жена и подаден сигнал до шефа.  Отнетите от учениците суми са на обща стойност за близо 200 лв..

62-годишната Т. Т. е с чисто правосъдно минало. Към момента породените имуществени вреди са възобновени на потърпевшите. По силата на реализирано съглашение сред страните, съдът наложи на подсъдимата наказване от 6 месеца отнемане от независимост, изтърпяването на което бе отсрочено с изпитателен период от 3 години. Съдебният акт е финален.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР