илюстрация Булфото32-годишен мъж загина на при тежка катастрофа на пътя

...
илюстрация Булфото32-годишен мъж загина на при тежка катастрофа на пътя
Коментари Харесай

Смърт на пътя край Варна: 32-годишен шофьор се преобърна с микробус след моста над Камчия

илюстрация Булфото

32-годишен мъж почина на при тежка злополука на пътя сред варненските села Дъбравино и Гроздьово, на към 200 след моста над р. Камчия. По първични данни лидерът на микробус «Форд» С.М. (32 г.) от с. Дъбравино, недееспособен, заради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост, губи надзор над МПС, излиза отвън платното за придвижване, блъска се в крайпътна канавка и се прекатурва.

Инцидентът е станал на 27.01. към 03:00 часа. Вследствие на случая 32-годишният мъж е умрял на място, прецизират от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна. Установено че, че в автомобила са пътували още двама мъже, като единият – 20 година от с. Дъбравино, е получил комоцио, прегледан е и освободен за домашно лекуване без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Вчера към 07:10 часа, на пътя Варна – Златни пясъци, става различен сходен случай, за благополучие този път без съдбовен край. Водачът на «Тойота» К.К. (29 г.) от с. Аврен, заради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост, при ляв завой, губи надзор, излиза отвън платното за придвижване, блъска се в крайпътно дърво и се прекатурва. Вследствие на случая 57-годишен пасажер от автомобила е получил контузия на гръбначния дирек, прегледан е и настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР