илюстрация Булфото18-годишният Пресиян В., подсъдим за четири грабежа, извършени в

...
илюстрация Булфото18-годишният Пресиян В., подсъдим за четири грабежа, извършени в
Коментари Харесай

Дадоха условна присъда за 4 въоръжени грабежа във Варна, 18-годишен извършител признал вината си

илюстрация Булфото

18-годишният Пресиян В., обвиняем за четири грабежа, осъществени в разнообразни съучастия с още три лица, се призна за отговорен и се отхвърли от разглеждане на делото против него по общия ред. Той одобри да му бъде наложено наказване отнемане от независимост за период от 3 години, чието изтърпяване да бъде отсрочено с изпитателен период от 4 години, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Споразумението е било утвърдено от състав на Варненския областен съд и влиза в действие незабавно.

18-годишният Пресиян е бил обвиняем за четири грабежа, осъществени като продължавани действия в интервала от 12 до 31 януари тази година. В разнообразни съучастнически групи с останалите обвинени по наказателното производство  - Грегор Г., Димитър О. и Ангел Д., и след прелиминарен сговор посред им да правят обири и грабежи, те съумели да лишават общо 1681 лв. от заведения и магазини. Грабежите са били осъществявани с револвер.

18-годишният обвиняем е с чисто правосъдно минало. Причинените вреди от четирите грабежа са възобновени напълно на потърпевшите. В тежест на наказания са направените по делото разходи по назначените съдебно-балистична и лицево-идентификационна експертиза.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР