Илюстрация БулфотоСпартан“, Кугар“ и Пантер“, без подготвен за тях летателен

...
Илюстрация БулфотоСпартан“, Кугар“ и Пантер“, без подготвен за тях летателен
Коментари Харесай

Авиатори: Авиационната мощ на страната е на критично ниско ниво


Илюстрация Булфото

„ Спартан “, „ Кугар “ и „ Пантер “, без квалифициран за тях летателен и механически състав, са единствено купчина скъпа железна сплав

Позицията на водачите в авиобаза " Граф Игнатиево " е " оценка за активността на всички досегашни институции, органи и обособени лица, свързани с защитата на страната ни, които със своите дейности или бездействия минимизираха авиационната ни мощност до едно сериозно ниско равнище, което изобщо не кореспондира с усложнената интернационална среда на сигурност “. Това обявиха от Българската авиационна асоциация в публична декларация, оповестява Нова тв.

Те са безапелационни, че това не е протест, митинг или стачка, а обезпокоителен сигнал за настоящето положение и бъдещето на бойната ни авиация. 

" Самолетите „ Спартан “ и вертолетите „ Кугар “ и „ Пантер “ не са изтребителни летателни средства. Те имат друго предопределение и са основани на други летища, само че и те, без квалифициран за тях летателен и механически състав, са единствено купчина скъпа железна сплав ", акцентират от асоциацията. И припомнят, че за естествената употреба на всяко едно военно въздухоплавателно средство, разноските са неколкократно по-високи от цената при пазаруването му. 

" Натовските условия за обикновено вложени средства са 180 летателни часа на един пилот-изтребител за една година. Препоръчваме на тези държавни лица, които не са осведомени с годишния нальот на един български пилот-изтребител, да изискат тази информация по съответния ред и да се извинят на в този момент настоящите български военни водачи ", акцентират от авиационната общественост.

Изкуственото опълчване на типовете въоръжени сили от висши държавни лица е в тежък ущърб на националната ни сигурност и защита, декларират те и показват убеденост, че министърът на защитата и командването на българските Военновъздушни сили ще създадат всичко належащо проблемите по обезпечаването на постоянни безаварийни полети да бъдат позволени в оптимално къси периоди. 

Припомняме, че преди дни се появи информация за зародило напрежение измежду летците в авиобазата " Граф Игнатиево ". Впоследствие прокуратурата ревизира сигнала и разгласи, че " протест " измежду водачите няма. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР