Илона Сталер, известна с артистичния псевдоним Чичолина, застана пред Камарата

...
Илона Сталер, известна с артистичния псевдоним Чичолина, застана пред Камарата
Коментари Харесай

Бившата порнозвезда Чичолина отиде пред парламента, за да брани депутатската си пенсия

Илона Сталер, известна с артистичния псевдоним Чичолина, застана пред Камарата на депутатите, с цел да брани правото си на пенсия, която получава пожизнено от Парламента. В първата си тирада в Сената като министър председател Джузепе Конте разгласи, че държавното управление му има намерение да работи уверено против пожизнените привилегии на тези някогашни парламентаристи, които получават над 5000 евро месечни пенсии за службата си като народни представители в предишното.

„ Знaете ли какъв брой вземам аз? Само 1700 евро на месец. Тук приказваме за някогашни парламентаристи, моито получават и по 40 000-50 000 евро месечно ”, изясни Чичолина пред публицисти.

В словото си в Сената новият министър председател разгласи, че „ е належащо орязване на пенсиите и на пожизнените привилегии на парламентаристи, регионални съветници и чиновници на конституционните органи и въвеждането им, вместо това, в пенсионната система на елементарните пенсионери ”.

Много италианци подлагат на критика, че някогашната порнозвезда Чичолина е на пожизнена прехрана от Парламента, само че тя постоянно дава отговор с аргумента, че това е изцяло законно, защото е изкарала един мандат като народен представител. «Бях определена с 20 000 гласа от Радикалната партия и в това отношение единствено водачът Марко Панела беше по-напред от мен. За цели 5 г.всеки божи ден отивах в Парламента», разяснява Чичолина.

Само преди дни 66-годишната Илона Сталер разгласи, че депутатската й пенсия е била запорирана по искане на домоуправителя на първокласната кооперация с басейн, в която живее, защото натрупала 80 000 евро задължения към нея. Чичолина обаче твърди, че това е незаслужено, защото самата тя била жертва в обстановката. Според някогашната кралица на порното тя постоянно плащала месечните си такси за кооперацията, само че някогашният домоуправител избягал със сумите на няколко от живеещите в нея и ги завлякъл. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР