Илон Мъск задвижва плановете си за двубой с ръководителя на

...
Илон Мъск задвижва плановете си за двубой с ръководителя на
Коментари Харесай

Мъск vs. Зукърбърг: Милиардерите ще се бият в мач в клетка, излъчван в X

Илон Мъск задвижва проектите си за дуел с ръководителя на Meta Марк Зукърбърг. В профила си в обществената мрежа X (бившия Twitter) милиардерът разгласи, че дълго чаканият мач в клетка ще се излъчва онлайн в неговата платформа.

Мъск не даде повече детайлности по кое време ще се случи това, само че заяви, че приходите от събитието ще отидат за щедрост за ветерани.

Малко по-рано той сподели, че към този момент се приготвя за борбата и " подвига тежести през целия ден ", само че защото няма настрана време да тренира носил тежестите на работа.

Собственикът на X беше запитан от консуматор какъв въобще е смисълът на дуела, а Мъск му отговори: " Това е цивилизована форма на война. Мъжете обичат войната ".

Враждата сред двамата милиардери стартира малко откакто Meta започва конкурентно на X приложение - Threads Ръкавицата за мача бе хвърлена от Мъск, който пусна известие в своята платформа Twitter, че е „ подготвен за пердах в клетка “ със Зукърбърг. Шефът на Meta пък не закъсня и разгласява скрийншот на туита, съпроводен с думите „ изпрати ми местонахождение “

А такова беше посочено от Мъск - " Октагонът на Вегас ", визирайки център за събития, в който се организират шампионати по смесени бойни изкуства (ММА).

Предстои да стане ясно по кое време тъкмо ще се състои мача сред двамата софтуерни ръководители.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР