Илон Мъск разпали конспиративни теории онлайн, след като публикува загадъчен

...
Илон Мъск разпали конспиративни теории онлайн, след като публикува загадъчен
Коментари Харесай

Илон Мъск разпали конспиративни теории със загадъчен туит за смърт

Илон Мъск разпали тайни теории онлайн, откакто разгласява мистериозен туит за „ гибел при мистериозни условия “.

Най-богатият човек в света, който предишния месец подписа договорка за придобиването на Twitter за смайващите 44 милиарда $, написа: „ Ако умра при мистериозни условия, беше ми прелестно да те познавам “.

Не закъсняха и другите спекулации из обществените мрежи. Някои от неговите почитатели направиха паралели с туитовете на бизнесмена на антивирусен програмен продукт Джон Макафи, който умря в испански затвор при мистериозни условия през 2021 година Макафи беше задържан и упрекнат в укриване на налози през октомври 2020 година

Когато майката на Мъск - Мей Мъск, написа под туита: „ Това не е смешно “, синът й отговори: „ Съжалявам! Ще направя всичко допустимо да остана жив “.

Освен версията за Макафи, много почитатели допускат, че Мъск може да се опасява от някогашния президент Бил Клинтън и брачната половинка му - някогашния държавен секретар Хилари Клинтън, разигравайки теорията на конспирацията, че семейство Клинтън са забъркани в самоубийството на Джефри Епщайн.

Но най-широко ширещата се доктрина гласи, че туитът може да е обвързван с директни или индиректни закани от Русия.

Малко по-рано Мъск разгласява известие на някогашния съветски вицепремиер Дмитрий Рогозин. Той изпрати изказване до съветските медии, в което осъжда сателитната компания Starlink на Мъск за това, че е дала достъп до интернет на нацисткия батальон Азов.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР