Илон Мъск обяви, че се оттегля от поста на изпълнителен

...
Илон Мъск обяви, че се оттегля от поста на изпълнителен
Коментари Харесай

Мъск се оттегля от Туитър, търси „някой глупав, за да свърши работата“

Илон Мъск разгласи, че се отдръпва от поста на изпълнителен шеф на „ Туитър “.

Той ще подаде оставка, " незабавно щом намеря някой задоволително малоумен, с цел да свърши работата! ", написа Мъск в отговор на анкета, в която болшинството от интервюираните гласоподаваха изпълнителният шеф да бъде заменен. След това щеръководясамо софтуерите и сърваритеекипи “, добавя още Мъск в туита си.

Мъск пое висшия пост като част от покупката на услугата за към 44 милиарда $ през октомври. Той обаче неведнъж алармира, че това не би трябвало да бъде непрекъснато решение.

Мъск сподели предишния месец, че чака да понижи работното си време в Туитър и да съобщи управлението там с течение на времето.

Технологичният милиардер ръководи и други компании като производителя на електрически коли „ Tesla “ и ракетната компания „ SpaceX “. Ангажиментът на Мъск и продължаващата турбуленция в Туитър провокират неодобрение измежду техните вложители и опасения, че той подценява другите си компании и вреди на репутацията им.

Някои от основните акционери на Tesla обществено се оплакаха, че фокусът на Мъск е прекалено много върху Tуитъри че сега той отсъства като основен изпълнителен шеф на автомобилния производител. „ Tesla “ към този момент е под напън - акциите паднаха с към 50 % за три месеца.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР