Илон Мъск някога беше любимец на общността на електрическите превозни

...
Илон Мъск някога беше любимец на общността на електрическите превозни
Коментари Харесай

Простотиите на Мъск все повече отблъскват купувачите от Tesla

Илон Мъск в миналото беше любим на общността на електрическите транспортни средства. Богат, нагъл основен изпълнителен шеф, със способността да употребява обществените медии, същите тези фактори, които го направиха известна фигура, в този момент може да навредят на компанията, на която той оказа помощ да пораства.

Проучванията демонстрират от ден на ден, че макар че притежателите на Tesla са удовлетворени от транспортните си средства, те желаят изпълнителният шеф на компанията да е по-малко спорен.

Много от притежателите на електрически автомобили Tesla звучат по следния метод: „ Вижте, обичам автомобила си, само че в действителност ми се желае да не трябваше да давам отговор на приятелите и фамилията си за последния му туит “.

Илон Мъск от дълго време е гръмоотвод за отразяване на вести и неговата интензивност в Twitter способства за възходящото положение на Tesla. В първите дни на компанията отношението му беше от изгода за компанията и му завоюва войска от почитатели.

Това направи по този начин, че името му и марката Tesla да станат съвсем синоними, само че това, което в миналото беше характерност, в този момент може да е минус. След като стана най-богатият човек в света, влезе в политически спорове и се опита да купи Twitter, както и беше център на няколко персонални несъгласия, славата му може да се трансформира в срам.

„ Илон преди малко оцапа тази марка за мен толкоз доста, че даже не мисля, че бих си купил такава кола “. Това споделя Джери Джеймс Стоун, 48-годишен гражданин на Сакраменто, Калифорния, който обмисля закупуването на EV. „ Този човек, който е най-богатият пич в света, има голям мегафон и го употребява, с цел да назова някого педофил, който не е, или да засрами дебелите хора, всички тези неща, които са някак си грозни. “, добавя интервюираният.

Тъй като и останалите производители на коли се ангажират от ден на ден и повече с електрически транспортни средства, хватката, която Tesla има на пазара на електрически автомобили, се разхлабва. Това разрешава на потребителите, които в миналото са пренебрегнали несъгласията на Мъск, да търсят другаде.

Забелязва се наклонност, че хора, които в миналото са описвали себе си като почитатели на марката Tesla, търсят електрически автомобили от други марки. Денис Левит, 73-годишен, който има четири Tesla от 2016 година насам, споделя пред Al Jazeera, че идващото му електрическо транспортно средство може да бъде от Audi, Mercedes или BMW вместо Tesla.

„ Ако изключите господин Мъск и неговите лудории от уравнението, аз съм към 98% сигурен, че идната ми кола ще бъде Tesla “, споделя Левит. „ Неговите лудории обаче ме влудяват и ще си купя електрически автомобил от друга марка. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР