Илон Мъск неведнъж ни е доказал, че е също толкова

...
Илон Мъск неведнъж ни е доказал, че е също толкова
Коментари Харесай

Илон Мъск, събитието на Tesla в Китай и странният танц на милиардера

Илон Мъск нееднократно ни е потвърдил, че е също толкоз екстравагантен, колкото и подготвен на смели опасности. Във вторник, 7 януари, милиардерът участва на откриването на новата фабрика на Tesla в Китай и още веднъж ни подсети за занимателната си страна.

В малко видео, което Мъск показа в профила си в Twitter, той разкрива единствено част от танцувалния си капацитет на фона на в допълнение добавена музика на китайски.

Но истинското му осъществяване на сцената, продължало по-малко от минута, стана главната тематика за смешки в обществените мрежи.

С очевидно тренирани придвижвания милиардерът смъква сакото си, с цел да остане по брандирана тениска, под която се подава и яката на бяла риза.

Трудно ни е да определим това осъществяване на стриптийз, а по-скоро като танца на насладата на Мъск във връзка следващата крачка в развиването на империята си.

Дали танцува като " пийнал чичка " или пък е подготвен за Dansing stars, всеки има своето мнение за това осъществяване. А някои консуматори заключиха, че танцът на Мъск е тъкмо като Cybertruck - в началото гледаш с неразбиране, само че последователно стартира да ти харесва. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР