Илон Мъск направи това, което Илон Мъск прави най-добре -

...
Илон Мъск направи това, което Илон Мъск прави най-добре -
Коментари Харесай

Това ли е следващата му жена? Илон Мъск се целува с робот

Илон Мъск направи това, което Илон Мъск прави най-добре - за следващ път провокира фурур в интернет пространството единствено за няколко минути. Този път не става въпрос за някое негово изявление, а за поредност от странни фотоси, които го демонстрират по какъв начин се целува с... хуманоидни жени-роботи.

Кадрите обиколиха интернет пространството като мнозина допуснаха, на смешка или не, че някоя от тези механични дами може да е идната му брачна половинка.

Musk ‘robot kiss’ images emerge
— Elon Musk Newslines (@MuskNL)
51-годишният милиардер е сниман с няколко женски хуманоида, които са проектирани с изкуствен интелект и споделят характерностите и личността на дамите. Оттогава стана ясно, че изображенията са направени благодарение на изкуствен интелект (AI).

Дейвид Марвен, основен изпълнителен шеф на строителна компания, разгласява изображенията онлайн и попита:  " Илон Мъск афишира бъдещата си брачна половинка, коя е тя? "

Роботите в действителност са „ Катнила “, работещ със слънчева сила робот, който не се нуждае от зареждане и е „ оборудван със сензорни средства, които ги карат да се усещат тъжни или щастливи “.

Elon Musk announces the future wife who is she?
It is the first robot that has been manufactured specifically designed with artificial intelligence with the personality and the characteristics of the female that he dreams of…which is not found in any normal person, because of…
— Daniel Marven (@danielmarven)
„ Това е първият робот, който е особено планиран с изкуствен интелект, с личността и характерностите на дамата, за която той мечтае... което не се среща в нито един естествен човек, тъй като, несъмнено, не е естествен човек, който има всички нужни спецификации. Тя има уравновесено и интерактивно мислене... тъй че може да го показа, в случай че е в рецесия с възприятията, които изпитва или се нуждае, когато е изложена на психически стрес. “, сподели Марвен.

Целта на обявата била да „ обясни заплахите от изкуствения разсъдък “, твърди г-н Марвен. „ Особено откакто компанията Tesla пусна първия интегриран робот Optimus “, добави той.

Потребителите на Тwitter останаха изумени, откакто беше разкрито, че фотосите са основани благодарение на AI технология.

Хуманоидните роботи могат да извършват елементарни задания като събиране на неща, вървене и даже могат да приказват, което кара господин Мъск да ги нарича „ придружители “.

Собственикът на Tesla трябваше да употребява робота „ Optimus “ за презентация през септември, защото твърдеше, че прототипът ще „ бъде фундаментална промяна за цивилизацията, каквато я познаваме “.

Изследователят на изкуствения разсъдък Филип Пиекневски написа тогава в Тwitter, че това е „ последващо равнище на боязън “ и „ цялостна и безспорна машинация “.

A.I generated image,
The first person to kiss a Robot.
— I'm Mysterious (@Iammysteriousak)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР