Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk,

...
Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk,
Коментари Харесай

Илон Мъск с чипове за вграждане в мозъка

Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, разкри за нов собствен план, съобщи ТАСС.

"Говорители на предприемача са показали, че участниците в Neuralink са създали чипове, които да могат да се вграждат в човешкия основен мозък ", добави съветската осведомителна организация, която се базира на представители на бизнесмена.

"Хората, стоели зад плана, са показали още, че тяхната разработка е имала за цел лекуване на пациенти, страдащи от болести на централната нервна система. Те са показали неотдавна устройства по-тънки от човешки косъм. Чиповете са били предопределени за предаване информация от основния мозък към компютър ", добави основаната в Москва медия.

"Очаквало се е чиповете да бъдат вкарвани в главите на хората с помощта дребен робот, който към момента е бил на равнище план ", уточни още ТАСС.

Пред екипа на Neuralink е стояла и задачата да разшири диапазона на долавяните от човешкото ухо звуци. Това би разрешило да се откри надзор върху отделянето на хормони, което би могло да намалява равнищата на тревога, написа още организацията от Русия.

Илон Мъск към този момент е измежду петимата най-богати в света, №1 остава Джеф Безос
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР