Илон Мъск е известен със своите крайни и някой път

...
Илон Мъск е известен със своите крайни и някой път
Коментари Харесай

Мъск срещу Facebook

Илон Мъск е прочут със своите крайни и някой път много цинични изявления. Дали онлайн, дали в обществените мрежи, той не се тормози да приказва това, което мисли. А последната му цел се оказа Фейсбук.

Преди дни артистът Саша Барън Коен показа в Twitter картинка, с която ни пита за какво разрешаваме на един човек (Марк Зукърбърг) да управлява информацията, която се вижда от два милиарда и половина души . " Фейсбук би трябвало да се управлява от държавните управления, а не от император. ", безапелационен е той.

Коен е един от видните критици на Фейсбук и нееднократно е изказвал свободно позицията си против обществената мрежа и нейния основател. Този път артистът откри и следващия известен покровител на своето мнение.

We don’t let 1 person control the water for 2.5 billion people.

We don’t let 1 person control electricity for 2.5 billion people.

Why do we let 1 man control the information seen by 2.5 billion people?

Фейсбук needs to be regulated by governments, not ruled by an emperor! pic.twitter.com/o4hNRFNpgt
— Sacha Baron Cohen (@SachaBaronCohen) February 5, 2020
Под обявата Илон Мъск ни приканва да изтрием Facebook-a си, тъй като за нищо не става . #DeleteFacebook е хаштаг, който милиардерът употребява още от 2018 година Покрай свадите с изтеклите персонални данни на консуматори на обществената мрежа той изтри профилите на своите компании и се пренасочи към Twitter, написа CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР