Илияна Захариева поема ръководството на Българското дружество за връзки с

...
Илияна Захариева поема ръководството на Българското дружество за връзки с
Коментари Харесай

Нов председател на Българското дружество за връзки с обществеността

Илияна Захариева поема управлението на Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО) през 2019 година, след мандата на Мила Миленова, който завърши в края на предходната година. Решението бе взето по време на постоянно Общо заседание на организацията, което се организира на 31 януари в София.

Илияна Захариева е член на Управителния съвет на БДВО от 2012 година Тя има близо 20 години опит в областта на корпоративните връзки, връзките с обществеността, маркетинга и рекламата.

От 2014 година Захариева е шеф " Корпоративни връзки " в А1 България. Тя се причислява към екипа на А1 от Пощенска банка, където е управлявала корпоративните връзки на компанията в продължение на шест години. Преди да стане част от Пощенска банка през август 2007 година, Захариева е отговаряла за рекламата и връзките с обществеността поредно за Хеброс банк, HVB Bank Biochim и Уникредит Булбанк.

Работата си в региона на корпоративните връзки стартира в KPMG през 1999 година. Тя има тапия от Chartered Institute of Marketing, London, London School of Public Relations, както и магистърска степен от Факултета за нови и типичен филологии и Факултета по славянски филологии на Софийския университет в София.

В състава на Управителния съвет на Дружеството на PR експертите с мандат до 2020 година влизат нови членове - Гергана Иванова, ръководещ сътрудник в The Smarts и Анита Петкова-Бедин, Marketing Manager INFINITI България/ Витоша Ауто. Доника Ризова и Розита Михайлова от досегашния състав завършват своите мандати по персонални аргументи.

Общото заседание на БДВО преизбра Комисията за професионална нравственос за идващ мандат в състав: доктор Евелина Христова, доктор Мария Николова и Даниел Киряков.

Сред значимите идни планове на БДВО е особено създадената от Дружеството Програма във Факултета по публицистика и всеобща връзка на СУ " Св. Климент Охридски ". Програмата включва лекции и уъркшопи с практическа устременост за нашарване на просветителната стратегия, показване на потребна информация от практиката и разпространение на Дружеството измежду студентите.

Отчетът на организацията, както и програмата за 2019 година са оповестени на www.bdvo.org.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР