Илияна Раева сподели много снимки от сватбената церемония. Тя написа

...
Илияна Раева сподели много снимки от сватбената церемония. Тя написа
Коментари Харесай

Горчиво! Златното Момиче Любомира Казанова Каза Да На Своя Любим! Ето Снимки!

Илияна Раева показа доста фотоси от сватбената гала. Тя написа в обществената мрежа, че тържеството било луксозно, изпълнено с доста обич и усмивки.

Шаферки на грацията в нейния най- значим в живота ден бяха златните девойки Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Ренета Камберова и Снежана Дечева. Които бяха докарани със златни рокли. Кумове пък им бяха Християна Тодорова и техен общ другар.



На сватбата на бронзовата медалистка от игрите в Рио участва и треньорката й Ина Ананиева и грациите Катрин Тасева и Невяна Владинова.



Пълно бе с изявени лица от Федерацията по художествена гимнастика и още доста представители на българския състезателен хайлайф.

Буба, както галено назовават Казанова и нейния фаворит Алекс са гаджета от няколко години. Свързва ги освен любовта, само че и спорта. Грацията е щерка на Милко Казанов. Който е олимпийски медалист. И той е гребец като зетя. Именно по тази причина в украсата на сватбата бяха включени палки и гребла измежду отличителните детайли, предават от tialoto.bg.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР