Илияна Раева и Наско Сираков продават тузарския си имот, къщата

...
Илияна Раева и Наско Сираков продават тузарския си имот, къщата
Коментари Харесай

Палат за милиони! Ето домът на Илияна Раева и Наско Сираков (Снимки)

Илияна Раева и Наско Сираков продават тузарския си парцел, къщата в Драгалевци е най-скъпата на пазара на парцели

Илияна Раева и Наско Сираков живеят в същински дворец. Къщата им е в Драгалевци.

Тя от дълго време е оповестена за обмен. Но към момента не се е намерил покупател, който да изръси 4 милиона и 300 хиляди евро. За толкоз пари е разгласен парцела.

Постройката се разгръща на 920 кв, м. разгъната повърхност, прилежащите й зелени площи са повече от 5 декара. В това тузарско имение на Сираков се намира и прословутия параклис, в който Илияна постоянно прекарва часове, както самата тя нееднократно е признавала.

В красивото имение е издигната будка за денонощния надзирател, а за личния състав, който обслужва стопаните има обособена сграда. Стлъбището, от което се стига до обособените стаи и до кабинета на някогашния футболист, който е цялостен с ловните титли е цялото от мрамор.

Най-атрактивен обаче е вътрешния басейн. Той се намира на първия етаж. Съвсем близко е до големия хол. Отделен е от него със стъклени витрини.

Вита стълба отива към втория етаж на къщата. Където са ситуирани спалните пространства. Баровското жилище има и сауна, която Сираков употребил по няколко пъти на седмица.

Преди да се преселят преди години в Драгалевци спортното семейство имаше различен тузарски парцел в Долни Богров. Който бе прочут с това, че има два тенис корта, предават от slava.bg.

Не излиза наяве за какво ВИП стопаните желаят да продадат голямото си имение. Говори се, че режийните от 12 бона на месец им се виждат множко. Пък може и към този момент да са се отказали да го продават. Но специалистите считат, че в случай че някой се реши да купи парцела договорката ще е връх за българския пазар.

Вижте още доста фотоси от красивия дом на Илияна и Наско!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР