Илияна Алипиева, Мая Антова, Никол Червенкова, Златка Димитрова, Гери-Никол, Цецо

...
Илияна Алипиева, Мая Антова, Никол Червенкова, Златка Димитрова, Гери-Никол, Цецо
Коментари Харесай

Изключително звездно присъствие на Code Fashion Awards 2019 - slava.bg

Илияна Алипиева, Мая Антова, Никол Червенкова, Златка Димитрова, Гери-Никол, Цецо Андреев и още доста звездни персони и дизайнери се прибраха със статуетки от вторите годишни фешън награди на Code Fashion TV

Диамантен искра от SSG заля залата с първото ревю за вечерта. Ексклузивни тоалети от Antony Langountin подчертаваха бижутата, до момента в който на сцената се вихреше музикално шоу с присъединяване на Манал Ел-Фейтури, Николета Хайтова - флейта и Мария Василева - виолончело.

Бутик РАР бяха подготвили извънредно ревю за събитието с модели на Balmain.

Стотици представители на стилния и бизнес елит на България почетоха събитието. С дрескод черно и диаманти и блестяща атмосфера дело на Event Decor Diamanti, стилният хайлайф се събра в зала София Гранд на хотел Маринела, с цел да схванат кои ще са носителите на влиятелните оценки за 2019 година.

На входа на залата два големи съветски териера с диамантени бижута чакаха гостите.

Луксозен и изтънчен кетъринг от Captain Cook и ароматни гаражни виновност от Better Half бяха усетът на вечерта.

Сред наградените се отличиха Александра Богданска-Петканова в категория "Моден блогър/влогър на годината ", Н. Пр. Сри Астари Разджид взе статуетка за "Посланик на модата ", а пионерът в авангарда Рошавата Гарга бе показана от своето рекламно лице и две момчета със затрогващо обръщение. Никол Червенкова одобри премията си за "Бързо разрастващ се дизайнер/бранд " с прочувствено изказване от сцената.

"Моден фризьор на 2019 " е Ивайло Колев, а Гримьор - Цецо Андреев.

Стилист за втора година е Стоян Апостолов - Стоянски, Моден Фотограф е Костадин Кръстев - Коко, а премия за Модна корица завоюва списание DIVA с корица, на която сияе Славена Вътова.

Любимият на Instagram почитателите Панче Димитриев добави втора статуетка за "Трендсетър на годината " в дома си.

Със специфични фешън ревюта и награди се отличиха Agressia за Мъжки фешън бранд и Miravision за Висша мода. Междувременно, Imane за втора година си завоюва премия за най-хубав бранд в категория Ready-to-wear, а статуетката за Булчинска мода бе за неповторимата София Борисова. Младият дизайнер Faith in Fatih показа блестящи секси модели.

На сцената блестяха водещите на Code Fashion TV Елица Стойчева и Златина Иванова в бутикови рокли на Princess Fashion Studio, особено основани за двете лица на българската фешън телевизия.

За настроението в залата се погрижи и Боряна Баташова с кавър на емблематичната ария “Повей, ветре” на Паша Христова. Красивата певица и водещ блестеше като ледена кралица в рокля на Paloma Fashion.

Всички посетители и спечелили получиха десетки дарове от спонсорите от Villa Florence, SSG, Code Beauty, Balmain и Selena ES, Guerlain, Captain Cook и други.

Спазили безупречно дрескода на събитието да уважат стилните награди на страната забелязахме Наталия Гуркова, Борислав Сапунджиев, Елена Тихомирова, братя Диневи, проф. Любомир Стойков, Цвети разложка, Мира Mатеева, Боряна Баташова, Ива Екимова, Христо Сираков, Диона и още доста други.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР