Илияна Алипиева е сред съветниците по стил на жената на

...
Илияна Алипиева е сред съветниците по стил на жената на
Коментари Харесай

Дизайнерката на първата дама Деси Радева се пусна гола


Илияна Алипиева е измежду съветниците по жанр на дамата на президента за тоалетите ѝ, откогато е стъпила на "Дондуков " 2. Радева постоянно ѝ благодари в профила си след визитите си в чужбина.
Алипиева е вносител у нас на марки като „ MaxMara “, „ Dolce&Gabbana “, „ Giorgio Armani “, „ Ermenegildo Zegna “, „ Givenchy “, „ Marc Jacobs “, „ Jil Sander “, „ Balenciaga “, „ Valentino “, „ Lanvin “, „ Paul Smith “, „ Vivienne Westwood “, „ Moschino “, „ MAX&Co “, „ Benetton “, „ Sisley “, „ Marella “, „ Furla “, „ Palmers “, „ Motivi “, „ Marc Cain “ и други
Името й постоянно е забърквано в кавги. Най-големият гръмна с един от тоалетите на брачната половинка на президента Радев.
Алипиева си направи безвъзмездна реклама с роклята на Радева, с която тя се появи в "Евксиноград " в компанията на Бриджит Макрон.
В профила си в обществената мрежа „ Инстаграм “ Алипиева разгласява своя фотография с фамозната към този момент синя рокля с бели копчета начело на „ Долче и Габана “, с която Десислава Радева смая публиката, когато посрещна на входа на царския замък във Варна брачната половинка на френския президент Бриджит Макрон. Фотографията на бизнес дамата, която е майка на някогашния народен представител от ДБГ Антони Тренчев, бе пусната дружно със фотография на Десислава Радева и Бриджит Макрон, с цел да се види, че роклята е една и съща.
За разлика от Радева обаче Алипиева е обула затворени обувки на висок ток в цвета на роклята от Евксиноград, а не сандали на необут крайник. След като първо става известна нейната фотография в Инстаграм, Алипиева популяризира бизнеса си във Facebook и със фотография на Радева и Макрон със слагачески комплимент: "Много мощен дебют на Първата Дама като хазаин. Безупречна визия и съвършено държание. Поздравления, Dessy Radeva! "
Хвалбата бизнесдамата нескромно насочва към себе си, тъй като изборът на роклята е точно неин и от нейния магазин. Приятелите ѝ пък я обсипват със суперлативи, че на нея роклята ѝ стои надалеч по-добре, в сравнение с президентшата.
За безплатната реклама на Илияна Алипиева на гърба на президентшата Радева алармира във „ Facebook “ журналистката Соня Колтуклиева. „ На мен това ми се коства неточно и подмолно. Да се снимаш с рокля от твоя си магазин, да качиш фотографията в Instagram, след това да продадеш (отдадеш под наем) същата рокля на брачната половинка на президента Десислава Радева за срещата ѝ с Бриджит Макрон и сетне да качиш фотография на двете известни дами като реклама на бизнеса си... Така не се прави, Илиана Алипиева! “, написа Колтуклиева.
Последната изцепка на Алипиева е пуснато от нея видео в обществената мрежа, където се подвизава както майка я е родила измежду преспи сняг.
Видео ТУК
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР