Илиян Василев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз., Банкя

...
Илиян Василев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз., Банкя
Коментари Харесай

Илиян Василев: Гонзо срещу Бербатов е като Банкя срещу Харвард. Р...

Илиян Василев, Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

, Банкя против Манчестър Юнайтед, против Харвард, против Европа. Робите желаят да са си плебеи, не им пука за футбола, значимото е те да са отпред и да получават пари от страната. Това даде обещание и Гонзо - пари от страната. Демек от Борисов.

Като не желаят избавление по какъв начин да ги освободиш? Стилиян и Мартин си потеглят. Бербатов също. А в този момент си представете какво му е било на Левски, да кара народа да желае да бъде освободен, а те да си желаят робството?!

То е ясно, че. Всички тези, които избраха недоразумението Гонзо, вършат по този начин, че български футбол да няма и български тим да не може да се класира, тъй като им е по-важно материалното персонално облагодетелстване през черно тото, нагласени мачове, пране на пари и прочие отличителни черти на бизнеса във футбола.

Но и емиграцията не е решение. Особено тази перманентната.

Пиша не тъй като не мога без футбол, изключително български. Но се съгласете, че все по-малко хора гледат бг футбол - просто не е забавен. Като пуснеш канала на Ливерпул - Ман Сити, и се чудиш тези една и съща игра и играят. А тъй като обстановката в БФС се повтаря в цялата страна.

Но какъв брой съвременниците могат да повторят саможертвата на Апостола и да създадат Промяната? Да приказват просто и да оставят след себе си просветени и жадуващи независимост и смяна хора?

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР