Илиян Цветков, който нашумя с участието си в Игри на

...
Илиян Цветков, който нашумя с участието си в Игри на
Коментари Харесай

Илиян от „Игри на волята” се прави на хетеро, а „обслужва” възрастни мъже в Англия, за да се издържа!

Илиян Цветков, който нашумя с присъединяване си в „ Игри на волята 4 ”, излъга всички по време на формата, като се направи на хетеросексуален мъж. Истината е напълно друга и тя е присъща на множеството манекени, какъвто е и той.

Всъщност резбата на 20-годишния юноша от Бургас е изцяло обърната. Той живее в Англия, където разчитал най-много на платежеспособни господа, с цел да се препитава. За да си заплати наема, сметките и храната, е ясно, че единствено с манекенство няма да стане. Затова се е отдал на „ обслужването ” на мъже.

Разбира се, той търсел най-вече мъже на над 40-годишна възраст, тъй като на Острова точно те били тези с парите. От такива на към неговите години, както и от 30-годишни, не се интересувал.

Илиян сподели гейската си същина и в предаването. Той се прояви като доста слаб темперамент, който разчита единствено на най-хубавата си другарка Мани да взима всички решения.

В момента двамата били неразделни на Острова, само че не като гаджета, както се тиражира, а като две приятелки. Споделяли си всичко, дори от време на време и женските облекла. Илиян обожавал да носи прашки и да влиза в ролята на жена. Според хората, които го познават, било въпрос на време да изиска да стане и същинска жена, въпреки да е роден като мъж.

Засега обаче финансите му разрешават да бъде най-обикновен гей. Лошото е, че той е трансформирал половата си ориентировка в бизнес и вади пари от това, което не е по никакъв начин почтено.

Бургазлията явно се срами, че е педераст, тъй като в България се прави на хетеро. На екрана постоянно го раздаваше, че е сваляч от класа и дамите му се лепят. Оказва се, че в действителност е сваляч, само че на мъже, и то много по-големи от него мъже.

Илиян сподели, че е по-близо до жена, в сравнение с до мъж, по време на „ Игри на волята ”. Той беше постоянно подложен на критика за неприятните резултати, които реализира при физическите тествания. Мнозина го укоряваха, че една жена ще извади повече мощ от него, само че очевидно е прекомерно феминизиран, с цел да се бори като мъж.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР