Илиян Радулов се класира за финалите на сингъл и на

...
Илиян Радулов се класира за финалите на сингъл и на
Коментари Харесай

Илиян Радулов е на два финала на турнир в САЩ

Илиян Радулов се класира за финалите на сингъл и на двойки на шампионата за юноши и девойки от категория J300 на ITF във Вашингтон (САЩ), заяви формалният уебсайт на Българската федерация по тенис. 

Поставеният под №2 при юношите на сингъл българин победи с 3:6, 6:3, 6:4 Александър Фрусина. Това е четвърта победа за Илиян на шампионата при два изгубени сета. В спор за купата Радулов ще играе против срещу различен представител на домакините Александър Разеги.

В шампионата на двойки Радулов и Тянхуей Джан от Китай победиха на полуфиналите с 6:4, 7:6(8) американците Кайлан Бигън и Мийка Бигън. Във финала Радулов и Джан ще играят против Александър Фрусина и Адхитиа Ганесан от Съединени американски щати.

Илиян Радулов, Росица Денчева и Елизара Янева вземат участие на шампионата като част от тима на ITF. Родните гении са част от тима на ITF за US OPEN. През идната седмица те ще играят на шампионат от категория J300 в Монреал. От 3 септември българчетата стартират присъединяване на US OPEN.

България ще бъде показана от Илиян Радулов при юношите и Ива Иванова, Росица Денчева и Елизара Янева при девойките на Откритото състезание на Съединените щати по тенис.

За страдание травма спря Адрияно Дженев от присъединяване на тези шампионати.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР