Илиян Найденов, бившата половинка на Джулиана Гани, сподели, че не

...
Илиян Найденов, бившата половинка на Джулиана Гани, сподели, че не
Коментари Харесай

Бившият на Джулиана Гани: Тя е виждала два пъти Давид за времето, в което сме разделени!

Илиян Найденов, някогашната половинка на Джулиана Гани, показа, че не е желал прехрана от нея, само че тя се постановява от съда.

В момента двамата родители на дребния Давид са в процедура на бракоразвод, а в медиите непрекъснато се появяват мнения от двете страни. Гани и Илиян се бракуваха в края на 2019 година, през 2020-а се роди синът им.

В изявление за "Уикенд " Найденов разкри, че няма нова половинка. "Нямам самообладание да се разтрогне бракът ни, а мисля, че и Джулиана. В моя живот най-важното е синът ни Давид. "

"Тя два пъти е виждала Давид, откогато ескалира в медиите нашата разлъка. Никога и по никакъв метод не съм я възпрял да се среща с детето си. Можеше да пристигна, когато реши, когато и да е на денонощието. Единственото ми изискване към нея беше да вижда сина ни единствено у дома, с цел да не се нарушава неговата рутина, метода му на живот. Исках да съм спокоен, че няма да се случат всякакви мелодрами, опити да ми лишават детето и така нататък Никакви опити за финансово подкрепяне на Давид от страна на Джулиана не е имало през тези месеци. "

Найденов отхвърля и да е отвеждал детето в Монтана. "И сега сме в София, Давид живее в столицата, откогато е роден. Той продължава да върви и в частната детска ясла, която посещаваше още преди започването на цялата мелодрама с раздялата ни с Джулиана. През уикендите двамата със сина ми вървим в родната ми Монтана. Там е фамилията ми, а имам и бизнес в града. Заявявам изрично, че през четирите месеца в никакъв случай не съм попречил Джулиана да вижда детето! "

Илиян изяснява, че с Давид живеят в ново жилище, а след "2 години ще бъдат подготвени и двете жилища, които съм закупил за мен и детето ".

"Във всички изказвания на Джулиана за нашата разлъка и връзката ни преди този момент - по отношение на финансовите връзки, няма и 1% истина. Дори мислех да застана пред детектор на лъжата, в случай че не бяхме стигнали до съглашение с нея за сина ни и съдът не беше отсъдил Давид да остане при мен. Заявявам най-отговорно, че от началото на връзката ми с Джулиана Гани не съм изневерявал, не съм имал интимни връзки с други дами. Не моя невярност е повода да се разделим. "

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР