Илиян, който в момента е асистент-водещ при Гала, до ден

...
Илиян, който в момента е асистент-водещ при Гала, до ден
Коментари Харесай

Гаджето на Петя Дикова заработвал като жиголо, снимал и в порно филми


Илиян, който сега е асистент-водещ при Гала, до ден сегашен дефинира като фантастични годините, прекарани в немската столица. Заминава там да учи политология, потегля с гадже, само че скоро двамата се разделят и бъдещият стихотворец и тв водещ се отдава на „ непреднамерена любов”, както самият той се показва. Когато се връща в България, стартира да написа еротична лирика и признава, че има зад тила си сполучливи опити в немската порно промишленост. Докато учел, заработвал като барман и сервитьор по нощните заведения. Наред с това обаче се пробвал като артист във филми за възрастни.

„ Това беше детската ми фантазия и Берлин ми даде опцията да я сбъдна. От много млад ходех по фетиш-, суинг- и генгбенгпартита, беше въпрос на време да стартира да изкарвам пари от това. Обожавам освободеността на хората в сектора, както и това, че смесват работата с удоволствието и си го вадят там, където си вадят хляба”, споделя Илиян при започване на кариерата си като създател на еротична лирика. Тогава към момента се подписва с псевдонима Августин Господинов. Той не крие интереса си към „ порочни дами, каквито са порно актрисите” и намерено признава, че е имал няколко афери с дами, които си изкарват хляба с разтворени бедра. Твърди се обаче, че кариерата му на ухажор пред камера не траяла дълго. Направил единствено два или три кино лентата. „ Не ми харесва това, че започнах да фотографирам, когато промишлеността към този момент залязваше поради интернет и аматьорските продукции, и не изкарвах задоволително, с цел да си купя замък”, са думите му от изявление от 2014 година, което дава за едно от списанията за просвета, написа " Уикенд ".

Слуховете за креватните осъществявания на Илиян обаче не стопират до опитите му в немското порно. Злите езици настояват, че се е пробвал и като жиголо. Докато работел по питейни заведения и нощни заведения, не липсвали кандидатки за платените му милувки, изключително измежду по-възрастните дами. Поетът така и така си падал по дами към 50-те, за предпочитане с наднормено тегло, тъй че не му било проблем да приема офертите им. Освен това имал съществено увлечение към груповия секс, тъй че не отказвал и по-специални предложения. Не е инцидентно, че когато се връща в България, се отдава точно на еротичната поезия.
Любопитно е обаче, че колкото повече напредва с кариерата и известността, толкоз повече се пробва да трансформира историята си с порното. Докато през 2014-а словоохотливо споделя за секса пред камера, единствено три години по-късно афишира, че това са единствено клюки, които се предават от уста на уста. Не отхвърля връзките си с актриси от филми за възрастни, само че твърди, че те не го трансформират в порно артист. Смята се, че в основата на тази смяна във версиите за предишното му е връзката с Петя Дикова, която продължава към този момент повече от година.

Дъщерята на Аня Пенчева била толкоз праволинейна във всяко отношение, че обичаният ѝ почнал да се срами от своето разюздано минало и да се пробва да го крие. За неволя креватните му завършения са толкоз необятно коментирани, в това число и от самия него, че надали има метод да бъдат отречени изцяло.
Не е изключено обаче всички пикантни истории да са били единствено плод на въображението на поета и трик за привличане на вниманието на публиката. Самият Илиян разкрива, че като сервитьор в Берлин е имал инцидентна среща и диалог със международната звезда Роби Уилямс. Той му обяснил, че има два метода да станеш прочут. Единият е като самостоятелен актьор – правиш това, което ти харесва, до момента в който станеш толкоз добър, че да те виждат. Другият е, като правиш нещо толкоз комерсиално и скандално, че да те виждат незабавно. Очевидно Илиян се е спрял на втория вид.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР