Илия Яков е новият Digital Creative Director в All Channels

...
Илия Яков е новият Digital Creative Director в All Channels
Коментари Харесай

Илия Яков е новият криейтив директор в All Channels | Advertising

Илия Яков е новият Digital Creative Director в All Channels | Advertising, част от All Channels Communication Group, заяви организацията.

Той става част от стратегическия екип All Channels, като ще прави разработки в региона на експириеншъл маркетинга и онлайн наличието на марките, с които организацията работи.

Груповият креативен шеф на All Channels Communication Group Марин Костов-Мъро разяснява, че с Илия се познават от много време и го радва опцията, че от тази година ще могат да работят дружно по паметни марки като Jameson, Stolichno, Starobrno и The Mall.

Илия Яков стартира кариерата си през 2006 г. в рекламна организация " К+К ", след което натрупа опит в PRO BG и bTV, като част от отдел, който развива интеграцията на цифрови системи за ръководство на запаси. Професионалният път на Илия в региона на цифровата реклама го води в TBWA, а по-късно и в  Saatchi & Saatchi, където е Creative Leader на цифровата организация Saatchi Interactive. В продължение на две години Илия води екипа на Ogilvy Sofia като креативен шеф. От същото време са знакови за организацията акции като “Балконтурист ” за IKEA, ребрандирането културна ракия и launch акцията за кренвирши “Аз Ям ”. Освен това, може да се похвали с наградени акции за марки като Аudi, Загорка и други. Участвал е като жури на интернационалните фестивали в Грузия и Украйна, а в персонален проект огромната му пристрастеност е колекционирането на плочи и готвенето на " огромни части месо ".

“Радвам се, че ще имам опция да работя в еластичен екип, в една от дребното самостоятелни организации, които имат за цел да дават цялостни услуги на клиентите си. Желанието ми е дружно да развиваме устойчиви във времето стратегически значими хрумвания ”, разяснява той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР