ИЛИОН, Ню Йорк — Remington започва тук преди два века

...
ИЛИОН, Ню Йорк — Remington започва тук преди два века
Коментари Харесай

Това малко село в Ню Йорк произвежда оръжия в продължение на 200 години — какво се случва, когато Remington напусне?

ИЛИОН, Ню Йорк — Remington стартира тук преди два века и генерации служащи са произвеждали пушки и пушки в солидната фабрика за огнестрелни оръжия в в средата на това село за сини якички в сърцето на долината Mohawk в Ню Йорк.

Сега жителите на Илион се приготвят за излизането на Ремингтън, поставяйки завършек на една епоха, която стартира, когато Елифалет Ремингтън изкова първата си цев на пушка наоколо през 1816 година

Най-старият производител на оръжия в нацията неотдавна разгласи проектите си да затвори фабриката в първичния дом на компанията при започване на идващия месец, базирайки се на високите разноски за ръководство на историческия цех.

Remington консолидира интервенциите си в Джорджия, щат, който съгласно компанията е по-приятелски надъхан към промишлеността за огнестрелни оръжия.

Неотдавнашната история на компанията е белязана от правосъдно дело след клането в учебно заведение Sandy Hook и документи за банкрут, които доведоха до нова благосъстоятелност върху завода Ilion, където рабо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР