Илиана Райковски e едно българско момиче, което заминава за Холивуд

...
Илиана Райковски e едно българско момиче, което заминава за Холивуд
Коментари Харесай

Българска красавица проби в Холивуд, от днес гледаме Илиана Райковски в сериал на СBS

Илиана Райковски e едно българско момиче, което отпътува за Холивуд през 2016 година, и към този момент е член от AMPTP на Холивуд Юниън. Завършила е Политически науки с най-висока степен Summa Cum Laude в DePaul University. Има втора компетентност връзки, учила е и спектакъл, тъй като, съгласно нея, този опит ще ѝ бъде потребен в бъдещата й кариера на юрист или политик, оповестява eurochicago.com. Тя получава стипендия към офиса на президента Барак Обама. Поради спор с нейното обучение в Чикаго, Илиана не отпътува за Вашингтон, а стартира работа в офиса на сенатора Дик Дърбайн (Dick Durbin).

Илиана е с артистични качества от дребна, свири на бащината цигулка от шестгодишна възраст и получава влиятелни награди, обича да написа, взе участие също в доста учебни постановки и в академични клубове. Докато извършва служебните си отговорности в офиса на сенатора Дик Дърбайн, тя кандидатства за юрист, a също и за сценарист в влиятелния Northwestern University в Чикаго. Само двадесет и двама студенти са признати след изявление и единият от тях е Илиана Райковски. Илиана се пробва да отсрочи с една година старта на образованието си, въпреки че в програмата на университета няма такива практики. Илиана изненадва всички с решението си и, с цел да осъществя огромната си фантазия, отпътува за Холивуд.

За две години съумява да откри управител, който е впечатлен от гения на Ili Ray (артистичното й име) и двамата подписват контракт. Още през 2017 година Илиана е към този момент на огромния екран с присъединяване си в low & Order: Special Victims Unit (ТV Series), Complicated в ролята на Britney Taylor, следват Bodied: Campus Girl#2, Penny Sucker (Short) в ролята на Tess. [null] От 9 октомври 2018 година, може да наблюдавате присъединяване й с: FBI (ТV Series), Pray, в ролята на Hailey Nuvigyev, канал СBS, от 8 часа.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР