Илиана Раева се включи в защита на дъщеря си в

...
Илиана Раева се включи в защита на дъщеря си в
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Илиана Раева свирепо защити Славея заради скандала с майките: Долу ръцете от дъщеря ми! Употребихте ли вече всички възможни клетви към семейството ми!

Илиана Раева се включи в отбрана на щерка си в обществената мрежа. БЛИЦ напомня, че Славея укори майките на деца с увреждания, а след това, след многочислените отрицателни реакции, изтри написаното.

Илиана Раева с доста прочувствени думи застана зад тила на детето си, а думите й в действителност могат да раздрусат всеки. Към коментара си, тя прибавя и втора обява на дъщеря си, в която Славея се извинява. (Публикуваме написаното от Раева без редакторска намеса):

" Долу ръцете от щерка ми!
Написахте ли се?!
Употребихте ли всички вероятни обети към Славея и фамилията ми?! Изхвърлихте ли експанзията от личните си тела?!
Отървахте ли се от злобата си, която ви трови?!
Надявам се към този момент сте по-добре. Дали ще можете умерено да четете, това което очаквате от часове да напиша и да отговоря. Четох. Но не доста, тъй като знам репертоара от години. Един същ... Кълнете, обиждате, ненавиждате до посиняване, до безсилие...
Ето отговорът ми:
От няколко години Славея обикаля и подкрепя домове за изоставени деца и такива в неравностойно състояние в някои градове на България и София. Отначало се връщаше доста смутена. После, някакси го одобри като нещо, което я правеше доста потребна за тези Божии деца и го правеше с голямо предпочитание. Измисляше разнообразни начинания и им носеше разнообразни неща, оставаше там, знаеше имената на някои от дечицата и историите им, разказваше ни с усмивка за тях и им се радваше откровено. Но не съумя да елементарни на родителите им. Е, може и да не е е права, само че не съумя да разбере тези родители. Преди време даже получи някакво благодарствено писмо от шеф на един от домовете. Постът и, който е бил харесан от повече от 20 000 души общо от Facebook и Истаграм е много прочувствен, тъй като тя има прекомерно откровено отношение към тези деца от домовете и както нагоре обясних, не разбираше тези родители. Между другото в този момент се сещам, че беше ходила и в лагер за бежанци, с цел да им носи храна и облекла и на тях, само че в този момент тематиката е друга. Та... прочетох този неин пост, който даде мотив на някакви хора, преличащи ми на освирепяла и изгладняла глутница да излеят експанзията, жестокостта, злобата си върху щерка ми, тъй като очевидно до такава степен им стига “смелостта”... да се нахвърлят върху една млада жена, която е имала “наглостта” да напише това, което сърцето и е диктувало. Защо върху нея, “смелчаци”?! Защо я кълнете, а говорите за възпитанието и?! Защо я обиждате, а говорите за интелекта и?! Защото е щерка на Илиана и Наско! И това ли не можете да и простите, че кълнете и родителите и? Защото на един мирис е изляла душата и мислите си? Защо не разпространявате и втория и пост по тематиката, в който се извинява на протестиращите майки и изяснява, че приказва най-много за родителите оставили тези деца? Защото и там изпод единствено сте клели и обиждали! Да! Пожелавали сте ужасни неща и на нея, и на майка и, и на татко и! А вие какви сте щом кълнете?! Херувимчета ли сте? Защо се вършиме, че не виждате, че още в първия пост е написала за тези родители, които оставят децата си?! Да, има защо да се хванете, тъй като постът и е много прочувствен. Може да звучи комплицирано, само че ви е написала втори, в който ясно е обяснила и първо се е извинила, че може да не е била задоволително ясна. Но и под него отново сте обиждали и клели?! Точно поради клетвите ви и обидите към фамилията и ви е изстрила. Защото е схванала, че е безсмислено. Защото никой не чете, а търси място къде да кълне и наскърбява. И вярно е направила. Защо сте се хванали за думата “гади ми се”?! Ами и на мен ми се догади от това, което изсипвате. И на всеки естествен човек ще му се догади!
Наистина нямаше да ви напиша нищо, тъй като през това към този момент съм минавала и познавам до болежка българската народопсихология във всичките и палитри, и тъй като Славея е прекосявала дружно с нас като наша щерка, както и Виолета, и са обръгнали от всичката тази мръсотия. Но това единствено още повече им е помогнало с доброта и усмивка да не престават по пътя си.
Но ми пишат и ми звънят, възмутени от тази експанзия. И единствено едно написано нещо от непозната жена ме предизвика да отговоря. Защото онемях, в действителност!
Няма да и напиша името, с цел да и спестя неприятности, само че ще копирам написаното от нея (разбира се, вардя известието и). Отговорът и на мое изречение: Аз: Вярвам, че тези, които кълнат щерка ми и фамилията ми не са родители на деца в неравностойно състояние, а елементарни злобари. Тя: “за страдание, една от кълнащите ми е близка другарка, с детенце.... (спестявам името на детето, което ми е написала), на... (спестявам годините му) години...с церебрална пареза... ох, страшна врява се подвигна. извънредно интелигентни хора, които доста почитам, изтърваха нишката и погнаха щерка ви. на мен ми стана необичайно...”
Е, това към този момент е ужасно, доста ужасно и е за ГАДЕНЕ! Та не би трябвало ли тъкмо тези дами да са изпълнени с обич, а не да кълнат непознатите деца?!
Това в действителност е потресаващо.
И за край:
Днес споделих на Славея: Боже, какви са тези хора?! Ужас!!! Как е допустимо? А тя ми отговори: “ Мамо, доста по-голямата част от хората са положителни.”
Да! Точно по този начин ми отговори.
Това е БЛАГОСЛОВИЯ! След толкоз ненавист и експанзия към теб и родителите ти да си изпълнен с доброта и религия...
ГОРДЕЯ съдебна експертиза С ДЪЩЕРЯ СИ, С ДЪЩЕРИТЕ СИ!
Лека нощ!
Ще се опитам да мисля като щерка ми, че доста по-голямата част от хората са положителни... Дано ми се получи.
Ето и втория и пост, който никой не показа:
“Преди всичко се ИЗВИНЯВАМ, че с последния пост засегнах майки и родители, които погрешно са изтълкували думите ми, или аз неопределено съм изразила това, което мощно ме възмущава последните години! Подкрепям всички вас, които се борите за естественото битие на вашите деца. За първи път ще напиш нещо, което съм премълчавала до момента от тактичност и възспитание! Същото, което беше една от аргументите да напиша този пост.
От както съм се върнала в България не веднъж съм била основател и човек, който е подкрепял благотворителни дела свързани с домове за изоставени деца с тежки увреждания. В един подобен дом човек може да види съзнателните хора, които се грижат за тези деца, като за свои..., само че там може да видиш и безотговорността и безсърдечността на родителите, които са ги изоставили.
Повече няма да встъпвам в детайлности...
Всичките тези срещи и прекарвания бяха една от аргументите да изразя обществено отношението ми към тези безотговорни родители.
Може би мощната ми страст не ми е разрешила да бъда задоволително ясна.
Прочетох част от мненията ви и останах изумена от клетвите и злобата, която сте изсипали върху мен и фамилията ми! В моя живот постоянно е имало място за помощ и човещина към нуждаещите се. Това ме кара да се усещам щастлива и потребна.”
Толкова по тематиката!
P.s Защо е тази моя фотография ли?! Защото е най-подходяща за тематиката. Но в случай че не си отговорите, ползвайте жокер, или другар! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР