Илиана Раева гостува в студиото на Гала с някои от

...
Илиана Раева гостува в студиото на Гала с някои от
Коментари Харесай

Илиана Раева разказа две случки от детството си - всички се смяха

Илиана Раева гостува в студиото на Гала с някои от " Златните девойки ". Гостенките направиха равносметка за миналия сезон и си припомниха занимателни и вълнуващи моменти от досегашната си кариера. 

Най-много смях обаче провокира въпросът с прословутото хранене на гимнастичките. 
Някои от тях си спомниха по какъв начин са криели фъстъци в кутийки от хранителни добавки или шоколади под леглата по време на пътувания и лагери. 

Треньорката Илиана Раева пък описа: Бях доста палаво и злоядо дете. Слабичка бях и все играех на открито. Майка ми, Бог да я елементарни, все се чудеше по какъв начин да ми даде да хапвам следобедната филия с мед и масло. А аз споделях: Няма да хапвам, в случай че не направиш филии на всички, с които си играя и не ги пуснеш от терасата, тъй като не желая да се качвам.

И майка ми, горката, по този начин пускаше филии в кофички през терасата и хранеше цялата махала, когато се връщаше от работа. 

Откакто станах гимнастичка обаче не мога да вардя диета. 

Имах доста мъдра баба. Аз спях в кухнята и тя всяка заран ставаше и пускаше едно радио с национална музика и започваше да пее и да играе хора. Аз плачех, а тя споделяше: Ставай, ставай, би трябвало да вървиш на учебно заведение. Това ставаше всяка заран в 6.30 и беше призрачен сън, само че оттогава се научих да играя хора, разсмя студиото и феновете Раева. 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР