Илиана Динева и Гергана Станчева са били уволнени от треньорските

...
Илиана Динева и Гергана Станчева са били уволнени от треньорските
Коментари Харесай

Скандал - уволниха наши треньорки в Швейцария

Илиана Динева и Гергана Станчева са били уволнени от треньорските постове на националния тим по художествена гимнастика на Швейцария. Причина за това са нарушавания на професионалната нравственос, като всичко се е случило след недоволство от неназована гимнастичка, настояват от нашата федерация.

Въпросната състезателка твърди, че е била наричана " дебела крава " от Динева, била принудена да тренира с травма и е била лишена от вечеря.

Илиана Динева работи в Швейцария години наред и против нея в никакъв случай не е имало недоволства. Българката към този момент си е наела юрист и счита да съди локалната федерация, като получи поддръжка от свои някогашни състезателки, които обявиха, че всичко това е неистина.

Българската федерация по художествена гимнастика също отбрани треньорките с писмо, подписано от Илиана Раева. Президентът на централата акцентира, че това не е първи сходен ход на швейцарските ѝ сътрудници.

Преди години по този начин е била уволнена Весела Димитрова, която сега е отпред на родния отбор. Тя е спечелила делото си против швецарците, а по-късно до сходен процес се стига и при Мариела Пашалиева, която е освободена поради незадоволителни резултати.

Димитрова изведе Швейцария до невижданото в историята на страната осмо място при ансамблите на международно състезание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР