Илиан Илиев сподели, че неговият Черно море е изпуснал шанса

...
Илиан Илиев сподели, че неговият Черно море е изпуснал шанса
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Естествено, че изпуснахме шанса да победим

Илиан Илиев показа, че неговият Черно море е изпуснал шанса си да победи Ботев (Пловдив). Ето какво показа експертът след нулевото тъждество в Коматево.

" Естествено, че изпуснахме шанса да победим. Ние бяхме готови и знаехме по какъв начин да противодействаме на тази сграда, с която Ботев излезе, само че ни липсваше настъпателност.

Трябваше да играем с по-голямо самочувствие в наказателното поле на Ботев (Пловдив).

Отсъствието на Атанас Илиев и Тодор Неделев се отрази на играта на Ботев в офанзива, само че в отбрана си бяха същият тим. Нямахме настъпателност в офанзива. Много играем с топката, добре сменяме фланговете, само че не съумяваме да вкарваме задоволително голове.

Физически сме към този момент добре. Нямаме проблеми с това. При закрити врата губи само футболът. Аз мисля, че в случай че се съблюдават ограниченията, би трябвало да има последователи - дали 30%.

Ако някой не го съблюдава, би трябвало да затварят секторите. Трябва в тези две седмици да упражняваме в завършващата фаза. До края на годината ни остават четири мача, от които в три сме домакини ", сподели наставникът на Черно море.
 Ботев (Пловдив) и Черно море приключиха 0:0
Черно море пропусна да си тръгне с успеха от Коматево

Гостите не можаха да оползотворят териториалното си предимство
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР