Илиан Илиев бе избран за най-добър треньор на България!Кирил Десподов

...
Илиан Илиев бе избран за най-добър треньор на България!Кирил Десподов
Коментари Харесай

Кирил Десподов е Футболист на годината, вижте всички призьори

Илиан Илиев бе определен за най-хубав треньор на България!
Кирил Десподов е най-хубавият футболист на България за 2021 година. Нападателят на Лудогорец изпревари Мартин Камбуров и Георги Йомов, които останаха надлежно втори и трети. Националът събра 203 точки от журналистическия избор.

" Много благодаря на всички публицисти, които са дали своят вот за мен. Направихте ме необикновено благополучен. Приемам го като огромна отговорност. Искам да благодаря на моето семейство, което постоянно е зад мен. Искам да благодаря и на всички в Лудогорец. Разбира се и на моите сътрудници. Футболът е феномен, който би трябвало да радва и сплотява хората. Нормално е да има разочаровани. Конкуренцията е много сериозна. Искам особено да поздравя Мартин Камбуров за върха, който сложи. Поздравявам го, както приветствам и Георги Йомов. Надявам се и от тяхна страна да получа същото великодушие. Надявам се да нямам травми и да влезем в Шампионска лига с Лудогорец “, съобщи той.

Първата премия беше връчена на Мартин Камбуров, който усъвършенства върха на Петър Жеков за най-вече голове в българския хайлайф. Весела Лечева връчи на нападателя специфичната премия на „ Дакс-Медия “. За най-красив гол беше определено попадението на Юрген Матей (ЦСКА) във вратата на ЦСКА 1948.

Лекарят на Лудогорец Валентин Великов също беше отличен, като получи премията Лъвско сърце, кръстена на „ Трифон Иванов “. Докторът на разградчани беше част от екипа, избавил живота на Кристиан Ериксен, който колабира по време на мача от Европейското състезание сред Дания и Финландия.

Футболист №1 при дамите стана Симона Петкова, а за „ Най-прогресиращ млад състезател “ беше определен вратарят на Славия Светослав Вуцов. Негови подгласници бяха Мартин Минчев (Спарта Прага) и Марин Петков (Левски).

За пръв път в историята на анкетата по едно и също време двама футболисти с равни гласове (39) получиха премията „ Най-добър чужденец в efbet Лига “. Това бяха играчите на ЦСКА Юрген Матей и Жорди Кайседо.

Светослав Вуцов завоюва безапелационно още една премия. Той бе определен и за най-хубав вратар в efbet Лига за 2021-а година. За най-хубав бранител в efbet Лига за предходната година беше определен Юрген Матей от ЦСКА. При полузащитниците премията отиде при Ивайлов Чочев.

За най-хубав треньор на България през 2021 година беше определен наставникът на Черно море – Илиан Илиев, който остави зад себе си Стойчо Младенов и Станимир Стоилов.

Всички награди довечера:

Най-добър футболист на България за 2021 година: 1. 2. 3. Георги Йомов 4. Петко Христов 5. Тодор Неделев

Най-добър треньор: 1. Илиан Илиев 2. Стойчо Младенов 3. Станимир Стоилов

Най-добър нападател в efbet Лига: Мартин Камбуров

Най-добър полузащитник в efbet Лига: 1. Ивайло Чочев, 2. Тодор Неделев, 3. Кирил Десподов

Най-добър бранител в efbet Лига: 1. Юрген Матей, 2. Антон Недялков, 3. Андреа Христов

Най-добър вратар в efbet Лига: 1. Светослав Вуцов, 2. Даниел Наумов, 3. Кристиан Кахлина

Най-добър чужденец в efbet Лига: Юрген Матей и Жорди Кайседо

Най-прогресиращ млад състезател: 1. Светослав Вуцовм 2. Марин Петков, 3. Мартин Минчев

Най-добрите в женския футбол: 1. Симона Петкова, 2. Евдокия Попадинова, 3. Лиляна Костова

Лъвско сърце „ Трифон Иванов “: Лекарят на Лудогорец Валентин Великов

Най-красив гол: Юрген Матей във вратата на ЦСКА 1948

Специална премия на „ Дакс Медия “: Мартин Камбуров
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР