Или те, или ние е нещото, което аз най-малко желая.

...
Или те, или ние е нещото, което аз най-малко желая.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Народът ще каже кой да се пенсионира или кой не може един без друг

Или те, или ние е нещото, което аз минимум искам. Защото и зад „ те “ и зад „ ние “ стоят български жители. Ако и на 3-ти продължим да си приказваме на „ Ние “ - нищо положително не ни чака. Това съобщи водачът на партия Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на закриването на предизборната акция на коалиция ГЕРБ- в Пловдив.

„ Със направиха това, което желаят да създадат и с. Ние се гордеем, че са ни сътрудник. Ние сме хора с памет. Народ, който няма памет – не го чака нищо положително. Ние дружно ще продължим напред. Съединението прави силата! Те направиха доста бели, те заслужават да бъдат влачен, тъй като моят живот е минал по казарми, животът ми е бил тежък - привикнал съм, само че да създадат това със Севда... Те потвърдиха, че законът не ги интересува “, изясни Борисов.

„ Целта на дебата беше да стане пердах “, счита водачът на.

„ Първата значима тематика е еврозоната. Втората тематика са парите. Ако е истина, че сме крали милиарди, в този момент питаме къде са тези пари? Ако са оставили пари в бюджета за какво теглят заеми на високи лихви? Това харчене на пари с заеми, прави идващите генерации подвластни. Ние желаеме да сложим на децата и внуците да заплащат милиарди. Кой завещава това на децата си? “, гневи се Борисов. Той призна, че да се реши този проблем ще е най-трудно.

„ Много заеми се взеха, доста задължения се поеха, в това време Пловдив без околовръстен път е задръстен “, сподели той.

„ Ние не признаваме референдумите в Украйна. Затова ни би трябвало устойчиво държавно управление и яка дипломация. Големият ми боязън е нуклеарна офанзива. Напрежението пораства. Ние ясно сме избрали нашето място, декларирали сме го изрично – войната би трябвало да спре, само че с цел да се случи би трябвало да се оказва помощ на Украйна по всевъзможен начин “, акцентира Борисов.

„ Много ми се желае след 2-ри всички да помъдреят. Народът ще ни подреди, той ще ни каже кой да се пенсионира или „ не можете един без различен “. Аз съм правил два пъти обединения, рецептата за сполучлива обединението е всички водачи да са министри. Ние сме подготвени да работим по този начин, че страната да е постоянна ", разкри той.

На финала Борисов прикани: „ Скромно, безшумно и набожно! Нека народът да се произнесе, след това отново ще се съберем. Пожелавам ви благополучен петък и спокоен уикенд “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР