Или те, или ние, е нещо, което най-малко желая, защото

...
Или те, или ние, е нещо, което най-малко желая, защото
Коментари Харесай

Борисов: С парите ще е трудно през първата година, много, много заеми се взеха

Или те, или ние, е нещо, което минимум искам, тъй като и зад тях, и зад нас седят български жители. Ако продължим и на 3 октомври да си приказваме за ние – те, нищо положително не ни чака. С парите ще е мъчно през първата година. Много, доста заеми се взеха. Много задължения се поеха. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който участва на закриването на предизборната акция на ГЕРБ в Пловдив, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

„ Те и ние не съществува за мен. Съединението прави силата. Те направиха доста бели. Те потвърдиха, че законът не ги интересува. Това не е вярно. Държавата няма потребност от това “, сподели Борисов и акцентира, че не желае реваншизъм.
„ Давам образец за това. Конфронтацията, желанието по време на спор да стане пердах. Ние изпращаме кротки хора като Деница и Томислав – кротки хора, които да показват нашите тези “, сподели той, имайки поради неотдавнашния случай, когато Кирил Петков нахлу непоканен на един от дебатите.
Борисов съобщи, че страната ни е изправена пред доста проблеми, които по времето на ГЕРБ не са били такива или са били решавани сполучливо. Единият от тях е обвързван с миграцията. Борисов напомни, че страната ни е била давана за образец в Европа с достижението си за нулева миграция. Това е било доказано от гостуващите у нас министър председатели на Англия и Унгария - Дейвид Камерън и Виктор Орбан.
„ Цяла Европа пристигна да види по какъв начин се оправяме, справихме се тогава с най-тежкият проблем на Европа. Днес в една Италия партиите се сринаха поради казуса с мигрантите “, сподели Борисов.
Той напомни, че по негово време е построена най-хубавата газопреносна мрежа, която след стартирането в употреба на стартирания по негово време интерконектор с Гърция, ще донесе доста дивиденти на хората, страната и газ на целия район.
„ С нашите другари от Гърция построихме и финансирахме интерконектора, тъй че всичките ни съседи да употребяват най-хубавата газопреносна мрежа на Балканите и това ще донесе доста дивиденти “.
Борисов дефинира като най-песимистична тематиката за парите на страната, които ги няма поради ръководството на Промяната. С парите ще е мъчно през първата година. Много, доста заеми се взеха. Много задължения се поеха, сподели той.
Хърватите в еврозоната, два пъти по-евтини пари взеха. Когато спорите за еврозоната, питайте в коя страна с евро българинът не желае да живее там. Еврозоната е първата тематика, която е значима. Втората е обществените финанси. Те би трябвало да влязат в границите. Ние желаеме да оставим на внуците милиарди задължения да заплащат, тъй като Асен Василев по този начин решил, сподели Борисов. Кой естествен българин завещава заеми и заеми. Гледа да остави нещо, а не да вземе на детето или внука. Това е нашият български нрав, той е прекрасен, здрава полезност, уточни той.
Ние не признаваме съветските референдуми в Украйна, това може да провокира големи проблеми. Войната върви все по-тежко, глобите стават все по-жестоки, напрежението пораства. Ние ясно сме избрали нашето място. Войната би трябвало да спре, а с цел да спре би трябвало да се оказва помощ с Украйна с всичко, сподели още Борисов.
Той си пожела след 2 октомври всички да помъдреем. С този си избор народът ще каже кой да се чегърта или да се обединим, добави Борисов.

Томислав Дончев съобщи, че не е удовлетворен от тази акция. „ Направихме безусловно, което трябваше, само че като жител не съм удовлетворен, тъй като нямам право на избор. От една страна имате опит да се води експертен диалог с причини, а от другата викове и нервности. От едната страна имате създадена стратегия, а от другата – страница и половина опорни точки. Това е да сложиш в първокласен магазин ментета. Затова като жител не съм удовлетворен “, сподели Дончев.
Той благодари, че от ГЕРБ са водили същинска акция и са посочили какво партията може да направи.
„ Днес би трябвало да се избави бюджет, стопанска система и енергетика. Ще си свършим работата в неделя, само че огромната задача е след това. Истинският общественик мисли за страната постоянно – и преди избори, и по време на избори, и след тях. След неделя ще ни би трябвало мъдрост. Ще би трябвало да избираме сред интереса на партията и на страната. Винаги сме жертвали интереса на партията. Много е некомфортно да си в позицията на единствения рационален. Това е доста тежка отговорност “, сподели Дончев и акцентира: „ Убеден съм, че с тази отговорност, можем да се оправим единствено ние “.

Издържахме чегъртането, издържахме арестите, издържахме хулите. Сигурна съм, че през днешния ден сме по-силни от всеки път и ще им покажем какво значи силата на обединяването на народа и ГЕРБ. Това съобщи Десислава Атанасова.
Тя направи къса ретроспекция на последните 7 месеца и случилото се в България.
„ Чувахме всекидневно неистини. Помните, че смяната се разгласи за А тим. Капитанът на този тим е най-големият измамник на Републиката. Кирил Петков нахално излъга за българското поданство. България не му е татковина, тъй като никой не постъпва по този начин с народа си “, сподели Атанасова.
Тя акцентира, че Асен Василев е измамник номер две. Дори сътрудниците му споделиха, че е откраднал интелектуална благосъстоятелност дружно със Спецов, добави Атанасова.
„ Следващият вицепремиер, една усмихната госпожа, товареше бежанците на вагони и позволи съсипването на пощите в поддръжка на министъра на превоза, който не построи четири моста, три тунела и не пусна нито една самолетна връзка, като се изключи една, с която летяха единствено двайсетина души един път. Това са анимационни герои “, акцентира Атанасова.
„ На тези ли ще позволим да не престават? На тези ли ще позволим да довършват нещо, което в никакъв случай не са започвали. От всяко кътче на България хората споделят в никакъв случай повече такава смяна “, сподели тя.

Делян Добрев прикани за цялостна готовност. „ Ако всички се активизираме и излезем да гласуваме, Промяната ще остане четвърта мощ и нищо да не зависи от тях. Готови сме да им купим еднопосочни билети и да си вървят от там, откъдето са пристигнали “, сподели той.

Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов съобщи, че съперниците желаят по-слаба ГЕРБ и затова желаят Бойко Борисов да се отдръпна като водач.
„ Бойко Борисов събира освен цялостни зали, само че и сложни съдружни сътрудници. Той събира и интернационалните сътрудници. Днешният водач на опозицията и предстоящ водач на болшинството ще остане и ще ни води за в бъдеще “, сподели той.
Румен Христов акцентира, че ГЕРБ-СДС заслужават да бъдат в ръководството, тъй като са решавали рецесии. „ Десницата в никакъв случай не е допускала рецесии, а ги е решавала “, заключи той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР