Или ГЕРБ ще се върне обратно по пътя, по който

...
Или ГЕРБ ще се върне обратно по пътя, по който
Коментари Харесай

Денков постави условие на ГЕРБ

Или ГЕРБ ще се върне назад по пътя, по който тръгнахме - с подготовката на законите, които би трябвало да се одобряват, с осъществяването на управническата стратегия, или ние през последните две седмици сме се отклонили в неверна посока. Това съобщи министър председателят Николай Денков на брифинг в Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус " .

Запитан за мненията на Пеевски, той отговори по този начин: " Не считам, че би трябвало да давам отговор на всички нелепости, които се приказват в общественото пространство ".

Денков разяснява и свадите към избора на подуправител на НЗОК. По думите му към фигурата на Момчил Мавров имало " проблеми ".

" С избора на този подуправител бяха нарушени два правилото. Първо, че не би трябвало да бъдат назначавани на основни места хора, които имат проблеми. Този човек има проблем.

Аз персонално съм виждал сигнал на ДАНС към прокуратурата за това, че той е лобирал по метод, който изисква инспекция от прокуратурата. Назначаването на този човек, който дава отговор за разпределението на 8 милиарда годишно е проблем ", сподели той.

" ГЕРБ и Движение за права и свободи това нещо го знаят. Изпратил съм още преди две седмици до Бойко Борисов и Росен Желязков този отчет ", сподели още министър председателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР