Илън Мъск води преговори с правителството на Израел за изграждането

...
Илън Мъск води преговори с правителството на Израел за изграждането
Коментари Харесай

Мъск може да изгради hyperloop система в Израел

Илън Мъск води договаряния с държавното управление на Израел за построяването на тунели в страната, съобщи министър председателят Бенджамин Нетаняху, представен от Bloomberg.

Boring Co на ексцентричния милиардер може да помогне за развиването на инфраструктурата в страната, която страда от неприятен обществен превоз и едни от най-големите тапи в развиване свят.

" Срещнах се с човек, който назовават Илън Мъск - чували ли сте за него? Истински талант ", съобщи Нетаняху по време на предизборно събитие. " В момента беседваме с него ", добави той.

Нетаняху се изправя пред тежки избори на 9 април, а опозицията предлага заемане на средства от суверенния фонд за инвестици в инфрасртуктурни планове.Премиерът и Мъск са закусвали в резиденцията на Нетаняху и са обсъждали технологията за създаване на тунели. Местните медии писаха, че милиардерът е бил на посещаване в Израел през март 2018 година

Boring Co се пробва да развие планове в Лас Вегас, Лос Анджелис и Чикаго, само че все още няма информация за такива в чужбина. Компанията отхвърля коментар.Доклад сочи, че неефективният обществен превоз може да коства на стопанската система на Израел $6,9 милиарда годишно до 2030 година
 Как Илън Мъск загуби на кметските избори в Чикаго
Как Илън Мъск загуби на кметските избори в Чикаго

И двамата претенденти, продължаващи на втори тур, са срещу грандиозния му hyperloop проект
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР