Илън Мъск каза, че компаниите му ще произвеждат инхалатори, тъй

...
Илън Мъск каза, че компаниите му ще произвеждат инхалатори, тъй
Коментари Харесай

Илън Мъск обяви, че ще произвежда инхалатори

Илън Мъск сподели, че фирмите му ще създават инхалатори, защото епидемията с ковид предизвиква дефицит.

Милиардерът ще създава инхалатори за лечебни заведения, които са изправени пред дефицит заради епидемията от ковид, като реакцията му идва след отправено предложение от негов почитател в обществената мрежа Twitter. Шефът на Tesla и SpaceX обаче отбелязва, че ще отнеме известно време, преди да може да се оправи с предизвикването.

В отговор на обява на Илън Мъск, потребителят fawadchaudhry сподели:

„ Моля, разширете фабриките си да създават и инхалатори, които са основно нужни колкото се може, по-скоро. Аз съм притежател на Tesla и обичам компанията. Трябва да спреш да си глупак за това, което се случва. Това е всеобщо злополучие. Обърни се към лекарите и ще схванеш. “

Изглежда няма да бъде изключително мъчно за фирмите на милиардера да стартират да създават инхалатори, защото в самоуправляващите се електрически коли на Tesla към този момент се употребяват сходни механически произведения за въздухообмен. Същите влизат в приложимост и в галактическите ракети на SpaceX.

„ Инхалаторите не са сложни за произвеждане, само че няма да могат да бъдат създадени неотложно “, добави Мъск в кореспонденцията. 

Нейт Силвър похвали Илън Мъск, като сподели, че лечебните заведения в Ню Йорк и Сиатъл са в „ остра заплаха “, след което предложи медицинските заведения, при потребност, за се свържат с него или с Мъск, с цел да обезпечат това, от което спешно се нуждаят.

От фирмите на Мъск на този стадий не са дали отговор на настояването за коментар на Cnet.

 

kaldata.com

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР