Илън Мъск анонсира нов режим на работа на своите електромобили,

...
Илън Мъск анонсира нов режим на работа на своите електромобили,
Коментари Харесай

Нов режим на електромобилите Tesla за

Илън Мъск анонсира нов режим на работа на своите електрически автомобили, предопределен за феновете на къмпинги, пикници и походи. В новия режим, паркираният с изключен мотор електрически автомобил на Tesla може се употребява като източник на сила за битовите принадлежности, да пуска музика, да обезпечава осветяване и да обезпечава работата на климатика, в случай че някой реши да спи в автомобила.
Както нормално, Мъск заяви за новия режим в своята страница в Twitter. Той сподели, че напълно скоро моделите 3, S и X ще получат възобновяване, съдържащо и новия режим на работа. Мъск го е нарекъл „ party & camper mode „.

Автомобилите на Tesla могат да бъдат източници на електрическа сила по време на двудневни походи с пикници, при които които хората ще имат ток, музика, светлина и постоянно заредени мобилни устройства.

Tesla към този момент опитва нещо сходно. През 2017 година притежателите на тези електрически автомобили получиха опция да употребяват климатиците при спрян мотор и паркиран автомобил. Но това бе тестова версия, която работеше малко време и изискваше в купето да има хора.

Засега няма особени детайлности за режима „party & camper mode“. Явно по-късно ще бъде оповестено до каква степен могат да се разреждат акумулаторните акумулатори, какъв оптимален ток може да се употребява и т.н.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР