Икуирия Весел започнала да се среща с Ликейша Тириел, след

...
Икуирия Весел започнала да се среща с Ликейша Тириел, след
Коментари Харесай

Жени, забременели от един мъж, събират пари за сватба

Икуирия Весел почнала да се среща с Ликейша Тириел, откакто открили, че и двете имат връзка с еднакъв женен мъж. Не след дълго тяхната тройка довела до двойна бременност, като и двете дами носели бебе от същия мъж. Икуирия е родила сина си през май 2015 година, а Ликейша - своята щерка през февруари 2016 година

Сега, когато любовта сред двете дами разцъфтява, Икуирия и Ликейша са решили да се оженят.
Те се нуждаят единствено от 10 000 $, с цел да го създадат, а също и да финансират телевизионно шоу за своята необикновена връзка.



За задачата 23-годишната Весел е основала страница на GoFundMe, наречена "Помогнете ни да изпълним фантазията си ". Там изяснява: "И двете имаме деца от еднакъв татко, тя има щерка, а аз - наследник от същия мъж. "

"Тримата постоянно правехме секс дружно, до момента в който в един миг моята избраница и аз се влюбихме една в друга. С годините любовта ни една към друга стана толкоз мощна, връзката ни неразрушима и ние взехме решение, че би трябвало да станем едно, " споделя тя.



"Това не е смешка, ние в действителност сме дружно! Всичко, което желаеме, е да бъдем законно свързани и да прекараме дружно остатъка от живота си. "

Г-жа Весел съобщи, че телевизионното шоу е належащо "за да може всички да схванат по-добре нашата обстановка ".

Щастливата двойка от американския град Хамънд, Луизиана, са определили датата на сватбата си за 12 февруари 2018 година, написа Daily Star.

Досега напъните на двойката за набиране на средства са им обезпечили единствено 105 $ от нужните 10 000.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР