Икономистът Владимир Каролев, който бе задържан за нарушаване на карантината,

...
Икономистът Владимир Каролев, който бе задържан за нарушаване на карантината,
Коментари Харесай

Каролев: Полицаите се държаха добре към мен

Икономистът Владимир Каролев, който бе арестуван за нарушение на карантината, и освободен под гаранция от 50 хиляди лева, заяви, че служителите на реда са се държали добре с него. Това е първият път, в който Каролев в профила си в Фейсбук разяснява ареста си:
" От 12 медии се свързаха с мен с готовност да разясня задържането ми за 24 часа в Регионална дирекция на вътрешните работи Благоевград и повдигнатите ми от СГП обвинявания. На всички отговорих, че постът ми от през вчерашния ден е явен и категоричен и няма какво повече да прибавя. Наистина няма какво и апелирам публицистите да не ми звънят по тази тематика. Ако желаете, както вярно през вчерашния ден отразихте необятно известието до пресата на СГП за задържането ми, отразете и оповестеното от мен през вчерашния ден вечерта, само че апелирам без тълкования. Ако желаете да се приказваме за стопанска система, финанси и Доналд Тръмп съм на линия.
Имам несъмнено над хиляда известия в телефона си изпратени посредством messenger на facebook, на почитател страницата ми във facebook, на двата ми профила във facebook, както и посредством viber, whatsapp, linkedin и wechat. Благодаря на всички, които са ми писали, само че няма по какъв начин да отговоря на всички вас, заради което отговорих единствено на околните ми другари.
Доста от вас питаха, по какъв начин е било в ареста. Нормално. И да ви кажа, че както петимата служители на реда в Разлог, по този начин и всички служители на реда в Регионална дирекция на вътрешните работи Благоевград и Столична дирекция на вътрешните работи, с които трябваше да приказвам и/или да ме пазят и ескортират от Разлог до Благоевград и на другия ден до София се държаха доста добре ", написа още Каролев в профила си в обществената мрежа.
Каролев е обвинен, откакто през вчерашния ден прокуратурата му повдигна две обвинявания – едното е за нарушение на карантината, а второто - за заблуждаващи изявления в обществените мрежи, в които се изяснява, че ограниченията против епидемията са безплодни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР