Икономистът Владимир Каролев е задържан за 24 часа за нарушаване

...
Икономистът Владимир Каролев е задържан за 24 часа за нарушаване
Коментари Харесай

Икономистът Владимир Каролев е задържан за нарушаване на карантината в Банско

Икономистът Владимир Каролев е арестуван за 24 часа за нарушение на карантината в Банско, заяви пловдивското издание на в. " 24 часа " като се базира на източници от благоевградската полиция.

Градът е под карантина поради голям брой случаи на инфектирани с ковид, а ски зоната не работи.

Самият Каролев от през вчерашния ден написа в профила си във " Facebook ", че се намира в хотел край Разлог и през вчерашния ден е споделял опит, че " в ски зоната може да се разхожда човек, само че не би трябвало да е сега в Банско и би трябвало да мине по някоя от пътеките, които заобикалят Банско ".

Днес в обществената мрежа Каролев удостоверява, че е бил арестуван за 24 часа в полицейското ръководство в Разлог и предизвестява, че ще съди страната в Страсбург. " Политическата дивотия осъществена от полицейска дивотия на натегач от Столична дирекция на вътрешните работи резултира в задържането ми за 24 часа в районно управление (на МВР) Разлог. Нищо не съм нарушил и ще осъдя страната в Страсбург за тази дивотия. За страдание, данъкоплатците ще платите. И не, не се жалвам, че ме задържат. Здравият разсъдък ще победи здравите сили. "



Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (1000)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР