Икономистът Евгений Кънев смята, че Румен Радев дава третия мандат

...
Икономистът Евгений Кънев смята, че Румен Радев дава третия мандат
Коментари Харесай

Евгений Кънев: Мотивите на Радев са загадка, но той остава лоялен на геополитическата политика, която прокарва

Икономистът Евгений Кънев счита, че Румен Радев дава третия мандат за сформиране на държавно управление на Българска социалистическа партия поради неговото предпочитание за неотдалечаване от Русия.

" Аз не съм сигурен дали най-важното в избора на президента е дали да има постоянно държавно управление или да няма, а по-скоро дали това, което ще има като държавно управление, ще резервира сегашната геополитическа линия, която президентът се опитваше да прокара - неутрална или по-близко, да не се откъсваме от Русия толкоз доста. Българска социалистическа партия е единствената от трите вероятни избора, които действително държат тази линия да се продължава доближаването с Русия, да се подписа още веднъж контракт с Русия, да се спрат оръжията за Украйна и най-много да се прави опит да се върнат дипломатите, които бяха отпратени ", разяснява Кънев.

Причината Кирил Петков да не бъде министър председател беше желанието на Българска социалистическа партия обвързвано с изгонването на дипломатите. Това също затруднява ненапълно и съдружната формула. Не знам стопански дали това е най-хубавия образец, тъй като предния път когато имаше толкоз висока инфлация, беше когато Българска социалистическа партия беше на власт. 1996/97. Какви са претекстовете, остава някъде мистерия, само че той остава предан на геополитическата политика, която прокарва ", приключи икономистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР