Икономиката й все още се поддържа само от обременителни чуждестранни

...
Икономиката й все още се поддържа само от обременителни чуждестранни
Коментари Харесай

Москва обещава да защитава Донбас без танкове и пехота

„ Икономиката й към момента се поддържа единствено от обременителни задгранични заеми, дългът по които пораства, а тези останки от промишлеността, които съумяха да останат на повърхността, Киев продава на чужденци, както се споделя в този момент, на „ демократични цени ”.
„ Дори известният украински чернозем и гората се извозват в чужбина с железопътни влакове, лишавайки страната и от този актив. И в подмяна - единствено същите пайове, които американците раздаваха на Майдана “ - прибавя Патрушев.
Според него, Русия не възнамерява да се намесва в спора в Донбас, само че следи от близко обстановката въз основа на нейното развиване и ще бъдат подхванати съответни ограничения.
На въпроса дали Русия има някакви " червени линии ", на чиито пресечни точки е подготвена да се намеси намерено в спора в Украйна, Патрушев: " Ние не измисляме такива проекти, не. "
И по какъв начин да се схваща това? Какво да кажем за всички тези придвижвания на войските, за които Украйна и Западът непрекъснато приказват, за военните учения, пита svpressa.ru?
„ Има една сентенция: „ Война е нелепост, главното са маневрите! “ - споделя съветският политолог доцент Александър Перенджиев. – Това то чно отразява настоящата обстановка. В този случай Русия, мисля, преглежда за себе си сюжета от август 2008 година Само не Грузия ще бъде принудена да реализира мир, а Украйна. Тоест, интервенция в спор единствено за прекъсване на военните дейности. ”
Според Перенджиев, това е допустимо да вземем за пример под формата на превантивни ракетни или артилерийски удари от територията на Русия, с цел да се предотвратят настъпателни дейности на въоръжените сили на Украйна. Следователно въвеждането на войски не се възнамерява, само че е належащо да се защитят жителите на Руската федерация, живеещи на територията на ДНР и ЛНР.
Превод : Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР