Икономиката преминава през някои нарастващи проблеми. Инфлацията все още е

...
Икономиката преминава през някои нарастващи проблеми. Инфлацията все още е
Коментари Харесай

Преглед на спестовна сметка SoFi 2023

Икономиката минава през някои възходящи проблеми. Инфлацията към момента е висока и с помощта на опитите на Федералния запас да я укроти, лихвените проценти са се повишили много. Въпреки че това не е отлично, в случай че теглите заем или кредитна карта, е позитивно за спестителите, защото лихвите по депозитни документи и спестовни сметки скочиха през последните години.

Високодоходната спестовна сметка на онлайн банката SoFi не е нещо изключително, като може да се похвали с настоящ APY до 4,50%. В момента търсите ли да намерите добра спестовна сметка, в която да увеличите парите си? По-долу ще разбием какво би трябвало да знаете за акаунта на SoFi, до момента в който сравнявате вариантите си.

Вижте какъв брой рента бихте могли да спечелите с акаунт от SoFi тук в този момент.

SoFi обзор на спестовна сметка

SoFi предлага спестовна сметка с висока рентабилност, която е застрахована от Федералната корпорация за гарантиране на депозити на депозити до $2 милиона. Акаунтът предлага и парични бонуси ($50 до $250) и има функционалност за ранно погашение, която ви разрешава да получите достъп до заплатите си дни преди да бъдат подадени.

Спестовната сметка на SoFi също се предлага с покритие за овърдрафт (без спомагателна такса), предложения за връщане на пари в брой от 15% при определени локални търговци на дребно и стратегия за закръгляване, която ви разрешава да закръгляте покупките си с дебитна карта до най-близкия $ и депозирайте тези спомагателни пари непосредствено във вашите спестявания.

Накрая, със SoFi спестовна сметка получавате и SoFi разплащане, което предлага до 0,50% APY върху вашия баланс.

Започнете със спестовна сметка SoFi тук.

Ставки и такси за спестовна сметка SoFi

Лихвеният % по спестовната сметка на SoFi е доста по-висок от междинния за страната. Според FDIC настоящата междинна рента по спестовните сметки е 0,46%. В SoFi ще спечелите 1,20% единствено за съществуването на вашата сметка или, в случай че сте настроили пряк депозит в границите на първите 30 дни, 4,50% от вашите спестявания.

Що се отнася до таксите, SoFi не таксувайте всевъзможни - за своите спестовни сметки или своите разплащателни сметки. Това значи без месечни такси за поддръжка, без такси за овърдрафт и без минимални такси за сметка. Докато употребявате един от над 55 000 банкомата в националната мрежа, няма такси за банкомати на трети страни.

Плюсове и минуси на спестовните сметки SoFi

Най-големият плюс на спестовната сметка на SoFi е, че идва с висок лихвен %, изключително в съпоставяне със междинния за страната. Освен това идва с разплащателна сметка с печелене на рента и няма такси за разкриване или потребление на вашите сметки.

SoFi също се отличава с клиентите. Според Trustpilot 88% от клиентите дават четири или пет звезди на опита си със SoFi. Банката има и рейтинг A+ от Better Business Bureau.

Недостатъците са, че SoFi е единствено онлайн банка — тъй че няма физически локации, които да посетите, в случай че имате потребност от персонална помощ, а също по този начин ще би трябвало да настроите пряк депозит, с цел да отговаряте на условията за най-висока рента ставки. Това може да не е допустимо според от вашата работа и метода, по който печелите парите си.

Научете повече за откриването на сметка в SoFi онлайн през днешния ден.

Сравнете вашите варианти

Въпреки че спестовната сметка на SoFi е отличителна, тя не е единствената алтернатива в пазар. Ако желаете да сте сигурни, че получавате най-хубавата сметка за вашите потребности, бюджет и цели за икономисване, помислете за най-малко няколко банкови институции, преди да отворите сметката си.

Сравнете таксите на всеки, минималните сметки, мрежата на банкоматите, цените и оценките на клиентите и се обадете на представител, в случай че имате потребност от повече информация. Можете също да поискате помощ от финансов плановик или капиталов консултант.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР