Икономиката на еврозоната вероятно ще трябва да абсорбира ръст на

...
Икономиката на еврозоната вероятно ще трябва да абсорбира ръст на
Коментари Харесай

550 млрд. евро шок върху приходите грози еврозоната

Икономиката на еврозоната евентуално ще би трябвало да всмуква растеж на разноските за импорт на сила в размер на 550 милиарда евро, в случай че цените се задържат на сегашните нива, демонстрира разбор на " Джей Пи Моргън Чейз ", оповестен на 9 март. Тази стойност регистрира съвсем еднообразно нарастване на общите сметки за доставка на нефт и природен газ на района. Шокът върху приходите се равнява на 4.5% от годишния Брутният вътрешен продукт на блока на еврото. 

Оценката на банкерите, която е мощно подвластна от пазарните флуктуации, демонстрира провокациите пред държавните управления, които се пробват да смажат Русия в отговор на нашествието в Украйна тъкмо когато са мощно подвластни от съветските газови доставки. Предвид ценовия гърмеж, Испания към този момент удължи интервала за данъчните отстъпки за сила, а други страни са под напън да последват образеца й.

Лидерите на Европейския съюз ще обсъдят създалото се комплицирано състояние на среща на високо ниво във Версай. Тя започва на 10 март след края на постоянното заседание на управителния съвет на Европейската централна банка, на което институцията би трябвало да показа личния си първичен проект за деяние. 

Банкерите на " Джей Пи Моргън Чейз " показват, че за паричните стратези и за политиците е по-лесно да обезпечат поддръжка когато природният газ към момента тече по тръбопроводите, даже той да коства скъпо на фиска и да омаловажи нуждата от понижение на зависимостта от съветските газови доставки.

Как тъкмо ще бъде обезщетен шока върху приходите ще стане ясно до края на седмицата. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР