Икономическият удар нанесен от пандемията от новия коронавирус, засяга най-силно

...
Икономическият удар нанесен от пандемията от новия коронавирус, засяга най-силно
Коментари Харесай

Ще изяде ли коронавирусът втория мандат на Тръмп в Белия дом?

Икономическият удар нанесен от пандемията от новия ковид, визира най-силно гласоподавателите в Съединени американски щати, които обичайно поддържат Доналд Тръм, настояват стопански специалисти от Белия дом.
Томас Филипсън, който е ръководител на Събранието на икономическите съветници в Белия дом, споделя, че най-силно са наранени хората с ниски приходи, написа BBC.
" Отражението на пандемията е неповторимо. Нископлатените понасят доста по-силен удар от хората с по-високи приходи ", съобщи Филипсън съгласно БГНЕС.
Според икономическият специалист, Съединени американски щати са се справяли доста добре с повишението на общия стандарт на живот на по-бедните хора. Вирусът обаче разрушил целият реализиран прогрес в тази област.
Според специалистите от Белия дом, тази икономическа действителност ще се отрази на настроенията на гласоподавателите за президентския избор през есента.
Традиционно, Доналд Тръмп има по-висока поддръжка измежду хората без висше обучение, което постоянно се употребява като мярка за равнищата на приходите в Съединени американски щати.
Още: " Хем втори връх по случаи на ковид за ден в България, хем по-ниска заразяемост "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР