Икономическият съветник на Белия дом Лари Къдлоу потвърди в четвъртък,

...
Икономическият съветник на Белия дом Лари Къдлоу потвърди в четвъртък,
Коментари Харесай

Лари Къдлоу потвърди, че търговските преговори с Китай ще бъдат подновени по-късно този месец



Икономическият консултант на Белия дом Лари Къдлоу удостовери в четвъртък, че Съединени американски щати и Китай ще възобновят комерсиалните си договаряния по-късно този месец, само че предизвести, че президентът Доналд Тръмп е мощно решен да се увери, че американската администрация ще реализира добра договорка.

Трябва да се има поради, че Лари Къдлоу е шеф на Националния стопански съвет и е един от най-близките съветници на Тръмп. Неговият офис евентуално ще бъде замесен в договарянията с китайската делегация, която се чака да посети Съединени американски щати по-късно през август, с цел да възобнови търговски договаряния, макар че Къдлоу уточни в днешно изявление за CNBC, че Дейвид Малпас - заместник-секретар във финансовото министерство, отговарящ за интернационалните каузи, ще работи като главен лидер на преговорния развой.

" Китайското държавно управление не би трябвало да подценява твърдостта и готовността на президента Доналд Тръмп да продължи тази борба, с цел да отстрани митническите цени и нетарифните бариери и квоти, да спре кражбата на интелектуалната благосъстоятелност и да постави завършек на насилствения трансфер на технологии ", акцентира Лари Къдлоу в предаването на CNBC " Squawk Box ". " Това са въпросите, които насочваме от много време насам ", добави той.

Изявленията му идват на фона на внимателното възобновяване на пазарния оптимизъм, че двете страни ще могат да предотвратят огромна комерсиална война, което би запазило сегашния стабилен прогресивен икономическия подтик в Съединени американски щати.

" Да забележим какво тъкмо ще стане. Понякога диалозите могат да доведат до по-добри резултати, в сравнение с се чакат ", показа Лари Къдлоу.

" Ако те (Китай) отворят пазарите си, без значение дали става въпрос за промишленост, или финансови услуги, или технологии, Съединени американски щати ще договарят за увеличение на експортните продажби за Китай с феноменални темпове. Ние сме най-конкурентната стопанска система в света предвид на непредвидения взрив вследствие на нови политики ", похвали се основният стопански консултант на Тръмп.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР