Икономическият съветник към КТ Подкрепа Ваня Григорова и финансистът Емил

...
Икономическият съветник към КТ Подкрепа Ваня Григорова и финансистът Емил
Коментари Харесай

Синдикалист от Подкрепа: Амбициите на Мая Манолова са много над кмет на София

Икономическият консултант към КТ " Подкрепа " Ваня Григорова и финансистът Емил Хърсев гостуваха в Денят стартира с Георги Любенов с коментар за параметрите, заложени от ръководещите в бюджета за следващата година, както и предвижданото нарастване на налозите за коли и на застраховка " Гражданска отговорност ".

Двамата специалисти разясниха и предлагането на ръководещите омбудсманът Мая Манолова да няма право от услугите и служебния автомобил на НСО.
Ваня Григорова, стопански консултант на КТ " Подкрепа ": Амбициите на Мая Манолова са доста от над кмет на столицата. Тя има обезпечени 3 млн. лева годишен бюджет, десетки сътрудници, всичко, което й е належащо. Това беше един пиар, разиграване в интервал на разискване на най-важния бюджет на страната.
Емил Хърсев обаче не изрази единодушие с позицията на Григорова и съобщи, че всеки политик има право да се показва по позитивен метод в общественото пространство, стига да го може.

По думите на финансиста, имаме притеснителна централизация на благосъстояние в дребен кръг от хора и това е един стопански факт в България.

Категорично, това е проблем и тематика, която икономисти и специалисти дискутират. За България обаче, разликата в приходите е фрапантна, добави Григорова.

И още - основателни ли са митингите против цените на горивата и какъв резултат ще има от повдигането на налозите на колите, вижте целия диалог във видеото!
 Мая Манолова получи над 117 тъжби от жители във влака София - Варна Мая Манолова получи над 117 тъжби от жители във влака София - Варна
Омбудсманът Мая Манолова още веднъж провежда мобилни приемни в публичния превоз. Днес тя пътува с трен до Варна и получи над 117 тъжби от жители....
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР