Икономическият растеж на България е малко по-висок от средноевропейския, но

...
Икономическият растеж на България е малко по-висок от средноевропейския, но
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Има нужда от смяна на икономическия модел

Икономическият напредък на България е малко по-висок от средноевропейския, само че е извънредно непълен, с цел да доближи равнището на европейските страни. За да стане това, е необходим нов стопански модел за страната, който да не разчита на „ стопанската система на ишлемето “.
Това съобщи пред Българска национална телевизия вицепремиерът Томислав Дончев. Той разяснява скорошната оставка на земеделския министър Порожанов и изясни, че към проблема с националната тактика за детето има неприятна връзка с обществеността.
Оставките са одобрена, политическа реакция, когато има публични подозрения и напрежение. Тя е тип вдишване на отговорност, разяснява оставката на земеделския министър вицепремиерът Дончев.
" Политиката не е единствено административно занимание, персоната също има значение. Смените в тима са си процедура, освен във футбола, а и в политиката ", съобщи Дончев.
Ако някъде има „ дерибейство “ с горите, желая да науча - по този начин вицепремиерът разяснява думите на Валери Смиеонов, че фрагменти на Движение за права и свободи управяват горите. Той отхвърли да има хора на Движение за права и свободи в държавното управление. По думите на вицепремиера Дончев партньорството с Движение за права и свободи е недопустимо, а обединението с Обединените патриоти е била нужна и носи известни минуси.
Томислав Дончев призна, че има предпочитание да се разбере кои висши служители и политици имат офшорни сметки, само че изрази подозрение това да се реализира поради разпоредбите за бранене на банкова загадка в чужбина.
Дончев добави, че има вяра, че прокуратурата желае да стигне до отговора, само че това няма да стане елементарно. " Това е сложна борба. Спор няма, че най-малко би трябвало да бъде стартирана ", сподели той.
Томислав Дончев съобщи, че непознати вложения има, само че е нужно да са повече и да не бъдат единствено в областта на услугите. " Растежът на България е малко по-висок от средноевропейския, само че е непълен, с цел да достигнем Европа бързо.
Има потребност от промяна на икономическия модел ", съобщи Дончев. Той посочи, че това е публичен развой, в който освен страната има роля. " Не може да се развива стопанската система, в случай че тя е основана на ниските разноски, ниските налози, ниската цена на земята и най-много на труда ", изясни той. Една нова икономическа идея не стартира единствено с ограничения в областта на стопанската система, а в образованието.
Една от готвените промени в тази тенденция е смяна на метода, по който се финансират нововъведенията, като концепцията е да се вкара по-голяма концентрация. Има потребност от смяна на опростяването на построяването на икономическата инфраструктура, добави Дончев.
Казусът с националната тактика за детето Томислав Дончев изясни с неприятна връзка с обществеността. " За следващ път се анонсира документ без да е съответно пояснен ", заключи вицепремиерът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР